Sådan manuelt opdateres Touch Bar på MacBook Pro

Berøringslinjen på MacBook Pro ændres dynamisk, afhængigt af hvilket program der er åbent, og hvilken handling der sker i Mac OS. Eller i det mindste, det er hvad der skal ske. Sjældent stopper berøringsbjælken med at virke, bliver fast og bliver ikke reageret, måske endda viser en fejlagtig knap eller viser en tom knap, der ikke gør noget. Berøringsbjælken bliver typisk tilbage i funktionsdygtig rækkefølge, når den pågældende urolige applikation bliver lydhør, afsluttet, eller appen er afbrudt, men nogle gange skal du muligvis tvinge berøringslinjen til at opdatere og genindlæse.

Vi viser dig, hvordan du genstarter Touch Bar på en Mac, samt hvordan du målretter kun kontrolstrimmeldelen på Touch Bar for at tvinge det til at opdatere.


Husk, at Touch Bar er hele den touchable stripe over toppen af ​​nye MacBook Pro-tastaturer, mens Control Strip er lige til højre til højre på Touch Bar-skærmen. Du kan målrette begge dele, eller enten for at manuelt tvinge dem til at opdatere.

Force Genstart Touch Bar på MacBook Pro

Du kan tvinge Touch Bar til at opdatere og genindlæse ved at dræbe processen "Touch Bar Agent". Du kan gøre dette enten aktivitetsovervågningsprogrammet eller kommandolinjen, alt efter hvad der passer bedst til dit færdighedsniveau:

Forfriskende Touch Bar fra Activity Monitor:

  1. Åbn Aktivitetsovervågningsprogrammet, der findes i / Programmer / Hjælpeprogrammer /
  2. Find og find "Touch Bar agent" behandle og dræbe det

Forfriskende Touch Bar fra kommandolinjen:

  1. Åbn Terminal-applikationen, der findes i / Programmer / Hjælpeprogrammer / bibliotek
  2. Indtast følgende kommandosyntax:
  3. pkill "Touch Bar agent"

  4. Tryk på returnøglen for at dræbe og opdatere berøringslinjen

Sådan opdateres kontrolstripen i berøringslinjen

For at manuelt tvinge Just Control Strip-delen af ​​Touch Bar på Mac OS til at genindlæse, vender du til kommandolinjen.

  1. Åbn Terminal-applikationen, der findes i / Programmer / Hjælpeprogrammer / mappe
  2. Indtast følgende syntaks præcist:
  3. killall ControlStrip

  4. Tryk på Retur-tasten for at dræbe og genstarte Control Strip (Touch Bar)

Målretning bare Control Strip vil normalt løse problemet mysterium blank knap.

Hvis du trykker på Touch Bar for at opdatere og genindlæse, kan du løse problemer med enten Touch Bar eller Control Strip eller begge dele, men nogle gange skal du muligvis genstarte hele Mac'en for at løse mere stædige problemer, hvis Touch Bar helt ikke reagerer.