Sådan tillader Apps overalt i MacOS Sierra Gatekeeper

Gatekeeper i macOS Sierra er nu strengere end nogensinde, for at standardisere kun tilladelse til apps, der downloades fra enten App Store eller App Store og identificerede udviklere. Avancerede Mac-brugere kan muligvis tillade en tredje mulighed, hvilket er evnen til at åbne og tillade apps, der downloades fra hvor som helst i macOS Sierra.


For at være klar er indstillingen "Tillad applikationer downloadet fra hvor som helst" som standard gemt i Gatekeeper for macOS Sierra. Du kan se dette ved at gå til Sikkerheds- og fortrolighedspanelet, og under afsnittet "Generelt" finder du ikke en sådan mulighed for Gatekeeper app-tillad indstillinger. På trods af det kan du med en lille kommandolinjeintervention afsløre den tredje mulighed og genvinde evnen til at åbne apps, der kommer fra hvor som helst.

Dette anbefales ikke til de fleste Mac-brugere, men kun avancerede Mac-brugere og udviklere, som har mulighed for nøjagtigt at måle appgyldigheden, bør bruge denne metode, hvilket indebærer at deaktivere Gatekeeper fra kommandolinjen, hvorved standard Gatekeeper-sikkerhedsmekanismer i Mac OS fjernes.

Sådan tillader Apps overalt i Gatekeeper for MacOS Sierra

  1. Afslut fra Systemindstillinger
  2. Åbn Terminal-appen fra / Programmer / Hjælpeprogrammer / mappe, og indtast derefter følgende kommandosyntax:
  3. sudo spctl --master-disable

  4. Hit returnere og godkende med en admin adgangskode
  5. Genstart systemindstillinger og gå til "Sikkerhed og privatliv" og fanen "Generelt"
  6. Du vil nu se alternativet "Anywhere" under "Tillad apps, der er downloadet fra:" Gatekeeper-indstillinger

Du kan nu åbne og starte apps fra hvor som helst under MacOS Sierra, men vær opmærksom på, at dette slukker Gatekeeper og anbefales ikke til de fleste Mac-brugere. At tillade apps fra hvor som helst, herunder uidentificerede udviklere, kan potentielt lade en Mac være sårbar over for visse malware og junkware og bør undgås af alle Mac-brugere med undtagelse af dem med ægte avancerede evner.

En anden tilgang er at manuelt tilføje Gatekeeper-undtagelser via kommandolinjen, en løsning, der kan være mere hensigtsmæssig end blot at tillade alt at skørt forbi Gatekeeper.

Tilbagevendende til Standard Gatekeeper Security i MacOS Sierra

Du kan også vende om dette og gå tilbage til standard strenge Gatekeeper-indstillinger, der kun tillader apps fra Mac App Store og identificerede udviklere ved at udstede følgende kommandostreng:

sudo spctl --master-enable

Hvis du trykker på retur og genautentificering, returneres MacOS Gatekeeper til dens strenge standardtilstand for at udelukke tilfældige apps fra lanceringen.

Næsten alle Mac-brugere skal lade denne funktion være aktiveret i standardtilstanden. Hvis du ikke har evnen til nemt at skelne hvilke apps der er legitime eller ej, bør du absolut ikke ændre denne mulighed. "Appen kan ikke åbnes, fordi den er fra en uidentificeret udvikler" -meddelelse, er der for at tilbyde beskyttelse til langt de fleste Mac-brugere og bør ikke ignoreres.