Sådan får du den udendørs kanal på Time Warner-kablet

Opfindelsen af ​​kabel-tv har givet tv-seerne hundreder af kanaler, der hver leverer en bred vifte af indhold. Outdoor Channel er en kabelkanal, der fokuserer sin programmering på shows, der dækker emner om jagt, fiskeri, skydning, off-road og eventyr. Selvom Outdoor Channel leveres som standard i de fleste kabelpakker, modtager nogle mennesker ikke Outdoor Channel. Hvis du har en Time Warner-kabelpakke, og du ikke modtager Outdoor Channel, kan du lære at gøre det i et par nemme trin.

Trin 1

Find ud af, om Outdoor Channel er tilgængelig i dit område. Gå til Outdoor Channel's hjemmeside (se Resources). Indtast dit postnummer i søgefeltet, og klik derefter på dobbeltpilene. Hjemmesiden søger for at se, om Outdoor Channel tilbydes i dit område.

Trin 2

Tilmeld dig Outdoor Channel. Hvis søgningen efter postnummer i Outdoor Channel viser, at Outdoor Channel er tilgængelig i dit område, skal du ringe til Time Warner Cables kundeserviceafdeling (se Ressourcer). Spørg repræsentanten, hvorfor du ikke modtager Outdoor Channel med din Time Warner Cable-pakke. Mest sandsynligt bliver du nødt til at opgradere din kabelpakke for at få adgang til kanalen. Nogle gange er der dog en fejl i programmeringen, der forhindrer dig i at se kanalen.

Andragende til den udendørs kanal. Hvis Outdoor Channel ikke er tilgængelig i dit område, eller hvis Time Warner Cable ikke tilbyder Outdoor Channel i dit område, skal du starte et andragende for at få Outdoor Channel. Hvis du kan oprette et andragende, der viser tilstrækkelig interesse i dit område til Outdoor Channel, kan både Outdoor Channel og Time Warner Cable vurdere omkostningseffektiviteten ved at tilføje kanalen til området. Dit andragende har brug for tre kolonner: en til et udskrevet navn, den anden til en e-mail og den tredje til en underskrift. Annoncér dit andragende på samfundshændelser, websteder og til dine naboer og venner. Kontakt virksomheden igen, som du gjorde i trin 2, for at underrette en repræsentant om dit andragende. Hvis du med dit andragende kan bevise, at et flertal af Time Warner Cable-kunder ønsker Outdoor Channel, kan du muligvis overtale virksomheden til at tilføje kanalen.