Sådan opbygges en Wi-Fi-antenne, der skal forbindes med en USB

Gamle parabolantenne er ret lette at komme forbi. De giver et fremragende grundlag for at øge modtagefunktionen for enhver USB WiFi-adapter. USB WiFi-adaptere tilbyder nogle tydelige fordele i forhold til andre DIY WiFi-antenner, der bruger koaksialkabel, da USB-kabler ikke er tilbøjelige til det signaltab, der sker med en lang koaksial længde. Denne antenne kræver heller ikke et WiFi-kort med et eksternt stik eller pigtail-kablet for at forbinde koaksialkablet til kortet. Så hvis gratis WiFi-hotspots er dit forbindelsesmål, skal du bygge en WiFi-antenne til at forbinde med et USB-kabel i stedet.

Trin 1

Fjern LNB-enheden, der modtager tv-signaler, og udskift den med en USB WiFi-adapter.

Trin 2

Fastgør USB WiFi-adapteren til parabolantennerens forlængelsesarm og peger mod parabolens reflekterende overflade. Brug plastikbånd, en metalrem eller en plastik L-beslag.

Trin 3

Tilslut et USB-kabel. En USB-kabelforlængelse kan være nødvendig, afhængigt af kabellængden til computeren eller routeren, men USB lider ikke under det signaltab over afstand, som koaksialkablet gør.

Trin 4

Placer skålen udenfor i retning af kendte WiFi-hotspots generelt, da radiofrekvenssignalerne (RF) er meget retningsbestemte. Signalstyrkens boost med skålen, da den reflekterende overflade skal stige op til 600 procent over USB-adapteren alene og overstige 15 dB.

Trin 5

Tilslut kablet til en computer ved hjælp af en tilgængelig USB-port. Windows registrerer automatisk porten.

Trin 6

Installer WiFi-softwaren. Den leveres med USB-adaptere eller kan downloades fra Internettet. Guiden Opsætning af trådløst netværk i Windows XP fører dig igennem processen.

Opret forbindelse til tilgængelige WiFi-hotspots. Nyd større trådløs rækkevidde og måske websurfing gratis.