Tips til applikationer til bærbar hud

Opgradering af din bærbare computer er dyrt, men at opgradere din bærbare pc's udseende er billigt og nemt. Laptopskind er store vinylklistermærker designet til at klæbe til dækslet på en bærbar computer. Deres lyse design deler dine interesser med verden, mens de beskytter din bærbare taske mod mindre skader og ridser.

Typer af hud

Der findes flere typer bærbare skind på markedet. De fleste er lavet af vinyl. Nogle kan genbruges og kan ændres ofte. Men over tid kan disse skind begynde at skrælle af sig selv. Andre har lim, der bliver mere permanent efter en dag eller to. Disse er sværere at fjerne, og når de først er fjernet, kan de ikke genbruges. Tænk på, hvor permanent du vil have din hud.

Marketing

Mens der er masser af færdige design på markedet, skal du overveje en brugerdefineret hud, hvis du er ejer af en lille virksomhed. En brugerdefineret huddesigner kan gøre din bærbare computer til et mini-billboard.

Måling

Laptopskind kommer i forskellige størrelser, der passer til næsten enhver bærbar computer. Mål din bærbare computers længde og bredde, og mål derefter diagonalt fra det ene hjørne til det andet. Hudvirksomheder bruger alle tre målinger for at sikre, at huden passer til computeren med mindst mulig beskæring.

Ren applikation

Påfør huden på en helt ren og tør computer. Når computeren er slukket, skal du tørre dækslet af med en mild rengøringsmiddel og en blød klud. Skrub forsigtigt affald, der sidder fast i dækslet. Enhver fremmed genstand vil forårsage bobler i den færdige hud. Lad dækslet lufttørre helt inden påføring af huden.

Påføring af huden

Skræl mindre end en tomme af vinylskindet fra bagsiden på den ene side af huden. Linjér kanten af ​​huden med kanten af ​​computeren, og tryk den forsigtigt på plads. Baggrunden vil nu være mellem huden og computeren. Træk langsomt bagsiden mellem computeren og huden, og glat huden ned, når den sidder fast.

Buede hjørner

Træk forsigtigt kanterne af huden rundt om hjørnerne og stræk dem for at glatte huden over buede hjørner.

Bobler

Brug et kreditkort for at slippe af med bobler. Start i midten af ​​huden, skub forsigtigt små bobler mod kanten og ud under vinylen. Skrab ikke vinylen eller skub hårdt nok til at strække huden omkring en boble. Ved store bobler skal du skubbe boblen forsigtigt tæt på kanten, derefter løfte kanten og frigøre luften. Glat kanten på plads igen.

Fjernelse af en genanvendelig hud

Genanvendelige skind kan fjernes og bruges igen, hvis de tages forsigtigt af. Løsn hele vejen langs den ene side med fingerneglen. Med begge hænder skræller du forsigtigt men fast vinylen over den bærbare computer, indtil huden trækker sig fri. Læg hudlimens side opad på et bord. Hvis du påfører en ny hud, skal du bruge papirbagsiden af ​​den nye hud for at beskytte bagsiden på den gamle hud. Ellers skal du dække klæbemidlet med vokspapir for at beskytte den klæbende bagside. Opbevares fladt.