Sådan finder du personlige genstande ved hjælp af en RFID-læser og tags

Et radiofrekvensidentifikationsbaseret (RFID) -baseret personligt lokaliseringssystem kan hjælpe dig med at holde styr på genstande omkring dit hus eller finde kæledyr og endda børn. Disse systemer består af en håndholdt elektronisk sporingsenhed og et sæt kodede locator tags. Du vedhæfter mærkerne til husholdningsartikler, såsom bilnøgler eller en tv-fjernbetjening, og programmerer derefter den håndholdte sporingsenhed med korte beskrivelser af de taggede genstande. Hvis du mister dine nøgler, opfanger sporingsenheden det signal, der afgives af nøglenes mærke, så du kan finde dem.

Trin 1

Læs brugervejledningen, der fulgte med RFID-lokalisatoren. Vær opmærksom på emner som programmering af den håndholdte modtager, systemets afstandsintervaller indenfor og udendørs og andre offentliggjorte specifikationer. Vær opmærksom på producentens anbefalinger til brug, f.eks. Hvis den håndholdte er vandtæt eller ej, driftstemperaturer og andre faktorer, der påvirker dens anvendelse i en nødsituation.

Trin 2

Installer batterierne til den håndholdte lokalisator og mærkerne. Mærkerne bruger sandsynligvis små batteriknapper, og den håndholdte tager AA- eller AAA-batterier. Hvis den håndholdte har genopladelige batterier, skal du slutte den til opladeren og lade den oplade i den periode, der er anbefalet i manualen. Fastgør tags til dine nøgler og fjernbetjening.

Trin 3

Programmer den håndholdte i henhold til instruktionerne i manualen, så du let kan genkende hvert mærket emne på skærmen. Nogle systemer bruger GPS (Global Positioning System) -teknologi til at lokalisere taggede genstande eller mennesker overalt i verden. Disse kan kræve, at du logger ind på et websted og registrerer dit systems serienummer og de tags, du vil spore. Hvis du har et GPS-system, skal du registrere det nu.

Trin 4

Test systemet. Sæt dine taggede nøgler ned i et rum i dit hjem, og gå til et andet rum. Vælg posten på den håndholdte enhed, du oprettede for tasterne, og følg instruktionerne i manualen for at finde tasterne. Hvis du har brug for at ændre indstillingerne på den håndholdte for at gøre det nemmere at finde emner, skal du gøre dette nu.

Find et sted i dit hjem til at gemme den håndholdte lokaliseringsanordning, og returner den altid der, når du har brugt den.