Sådan deinterlace i Premiere Pro

Når et digitalt kamera optager optagelser, optager det faktisk 48 billeder i sekundet og kombinerer hvert 2. billede i 1 ramme for at skabe 24 billeder pr. Sekund, der er standard til film. Dette vil resultere i en kombination af optagelserne, der forårsager en bevægelsessløring kendt som interlacing. For at fjerne denne sløring har digitale videoredigeringsprogrammer som Premiere Pro en funktion kaldet deinterlacing, som enten blander disse to billeder sammen eller fjerner et.

Åbn Premiere Pro og dit videoprojekt. Træk de optagelser, som du ønsker at afinstallere, og slip det på tidslinjen på Premiere Pro.

Vælg klippet på tidslinjen, og vælg "Klip" i topmenuen, derefter "Videoindstillinger" og derefter "Feltindstillinger". Dette åbner vinduet med feltindstillinger.

Vælg "Fjernelse af flimmer" fra listen over muligheder, hvis dit klip er kort og uden meget bevægelse. Dette blander hvert andet billede sammen i 1 ramme pr. Sekund. Dette er en ret hurtig proces, men kan resultere i unaturlige billeder, hvis der er bevægelse.

Vælg "Deinterlace altid", hvis du vil konvertere dine optagelser til progressiv scanning. Dette sorterer gennem 50 billeder i sekundet fra dit kamera og fjerner 25 af de billeder, som du ikke har brug for. Denne proces tager lidt længere tid, men producerer sandsynligvis et billede af højere kvalitet, især hvis der er bevægelse i dine optagelser.

Klik på "Ok" og vent på, at processen er afsluttet. Gentag for andre klip, der skal deinterlaced.

Tips

Deinterlacing er kun nødvendigt, hvis dit kamera i første omgang har interlaced optagelserne. Tjek dit kamera for at se, hvordan det optager billeder.