iOS 11.3 Beta 4, MacOS 10.13.4 Beta 4 Udgivet til Testing

Apple har udgivet den fjerde beta-version af iOS 11.3 til brugere, der er indskrevet i iOS-beta-testprogrammet, sammen med den fjerde beta-build af macOS High Sierra 10.13.4 til Mac-systemsoftware testere.

Separat frigav Apple også tvOS 11, 3 beta 4 til Apple TV-brugere, der kører en beta-build på deres enheder.

MacOS 10.13.4 High Sierra beta 4 kan downloades nu fra Mac App Store på enhver Mac, der er aktivt indskrevet i MacOS beta testprogrammer.

iOS 11.3 beta 4 er tilgængelig til download nu fra indstillingsprogrammet Softwareopdatering på enhver iPhone eller iPad, der er indskrevet i iOS beta testprogrammet.

De indledende beta-bygger er tilgængelige for registrerede udviklere, men offentlig beta-udgivelser følger typisk kort efter.

iOS 11, 3 beta indeholder nye snakende Animoji ikoner til iPhone X af en bjørn, kranium, drage og løve, sammen med nogle andre mindre opdateringer til Health app, App Store, iBooks og inkluderingen af ​​iMessages i iCloud. Derudover indeholder iOS 11.3 en funktion, der gør det muligt for brugeren at deaktivere præstationsgas på enheder med nedbrudte batterier.

MacOS High Sierra 10.13.4 kan sandsynligvis fokusere på forskellige fejlrettelser, men beta-udgivelsen understøtter også iMessages over iCloud, advarer brugere om 32-bit applikations ydeevne og indeholder standard iMac Pro-tapet af en sprængende blå malingsky.

Apple går igennem flere versioner af beta system software inden udgivelse af en endelig build til offentligheden. Det er ikke helt klart, når den endelige opbygning af iOS 11.3 eller macOS 10.13.4 vil debutere, men Apple har tidligere sagt, at iOS 11.3 ville blive frigivet i "Spring", og det er ret sandsynligt, at opdateringer af hver operativsystemsoftwarepakke kommer frem til samme tid.