Sådan tilføjes kort til Magellan RoadMate 1200

Magellan RoadMate 1200 er en mellemstor GPS-enhed. Afhængigt af hvornår du købte dit RoadMate-navigationssystem, kunne det have nogen af ​​enhedens 39 softwareopgraderinger. Det er altid bedst at have den nyeste version, så dine rejser ikke er plaget af daterede oplysninger. Opgradering af din enhed tager et par minutter at modtage alle de opdaterede 2010-data, du har brug for, for at holde dig i den rigtige retning.

Trin 1

Tænd for din enhed, og tilslut den til din computer med USB-ledningen.

Trin 2

Naviger til Magellans supportside (se Ressourcer). En udvidet liste over Magellan-produkter vises. Rul ned til Magellan RoadMate 1200, og klik på Produktsupport. Du kan få adgang til produktsupport, manualen og den nyeste software til din RoadMate 1200.

Trin 3

Klik på "Magellan RoadMate 1200 softwareopdatering version 1.50 / 3.12." Dette er den gratis mulighed. Vælg "Gem som", og gem derefter filen på dit skrivebord eller en anden mappe.

Et andet link giver dig mulighed for at betale 79,99 $ for Magellans "2010 Map Upgrade", hvilket vil tage en uge eller mere, fordi du modtager et SD-kort for at ankomme med den mail, du indsætter i din RoadMate 2010. Hvis du gør dette, kan du at bruge Magellans varemærkebeskyttelsessystem på andre GPS-enheder eller yde hjælp i Nordamerika, hvis du har købt din enhed på et andet kontinent.

Dobbeltklik på ikonet til den nye software. Klik på "Kør", vælg dit foretrukne sprog, og følg de sidste vejledninger for at installere den nyeste softwareopgradering til din Magellan RoadMate 1200.