Sådan repareres en indbygget bærbar mikrofon

Mange bærbare computere har et indbygget kamera og en mikrofon. Dette giver dig mulighed for at kommunikere med andre personer via Internettet via videochat. Men hvis mikrofonen ikke korrekt optager lyden på din computer, skal du foretage et par justeringer for at sikre, at den fungerer korrekt. Når det er rettet, kan du til enhver tid optage og bruge mikrofonen.

Trin 1

Genstart computeren. Hvis mikrofonen pludselig er stoppet med at fungere, løser ofte en standard genstart problemet. Dette sker typisk, når computeren ikke indlæser operativsystemet korrekt.

Trin 2

Tør mikrofonen af ​​(som regel placeret ved siden af ​​webkameraet på computerskærmen) med en ren klud for at fjerne støv, der kan blokere den indbyggede mikrofon.

Juster indstillinger. Klik på knappen "Start" på skrivebordet, og vælg derefter "Kontrolpanel". Vælg "Lyde tale- og lydenheder", og klik derefter på "Input". Indstil indgangen til "Indbygget mikrofon" og klik på "Anvend". Hvis computeren er i en anden indstilling, kan du ikke hente lyd med mikrofonen.