OS X Yosemite Tilgængelig nu som en gratis download

Apple har udgivet OS X Yosemite, officielt versioned som OS X 10.10. Opdateringen til Mac'er er tilgængelig nu som en gratis download. OS X Yosemite bringer en redesignet brugergrænseflade til Mac, samt mange nye funktioner, der har til formål at forbedre produktiviteten og interoperabiliteten med iOS-enheder.


Den nyeste version af OS X kører på alle Mac'er, der kan køre Mavericks. Hvis du ikke har gjort det endnu, kan du forberede din Mac til Yosemite opdateringen ved at følge nogle få enkle opgaver, herunder opdatering af din software og sikkerhedskopiering af computer, før du installerer den gratis opdatering.

OS X Yosemite er tilgængelig som en gratis download fra Mac App Store. For at downloade og installere opdateringen, gå til Apple-menuen  og vælg "Software Update", OS X Yosemite-installationsprogrammet har flere GB i størrelse og kan findes under fanen "Opdateringer". Du kan også bruge downloadlinket nedenfor til at gå direkte til OS X Yosemite i App Store.

  • Yosemite Download Link til App Store

For at starte overførslen af ​​Yosemite på din Mac, skal du blot åbne ovenstående link og klikke på knappen "Gratis". Downloaden vejer ca. 5, 1 GB og begynder med det samme.

Hvis du har problemer med at downloade OS X Yosemite, med enten en "null" -fejl, en fejlmeddelelse "Vi ikke kunne fuldføre din anmodning" eller en timeout, skyldes det sandsynligvis, at Apple-servere bliver overvældet af anmodninger. Du skal blot prøve igen, eller vent et øjeblik eller to.

Mange brugere oplever for øjeblikket en fejlmeddelelse "Denne vare er midlertidigt utilgængelig", når de forsøger at downloade OS X Yosemite. Dette betyder simpelthen, at du skal prøve igen senere, da downloadingen sandsynligvis formeres via Apple-servere. Dette ville være en god mulighed for at forberede din Mac til OS X 10.10 opdateringen og sikkerhedskopiere computeren, hvis du ikke har gjort det endnu.

Opdatering: Brugere har rapporteret at downloade OS X Yosemite med succes ved at trykke på Command + R for at opdatere Yosemite-siden i App Store og derefter prøve at klikke på knappen "Free" igen. Downloaden starter og vises under fanen "Køb":

Brugere, der ønsker at oprette en bootbar USB-installatør til OS X Yosemite, vil gerne gøre det, før de gennemfører installationen af ​​Yosemite, eller i det mindste lave en kopi af OS X Yosemite Installer, som findes i / Programmer / mappe.

Separat er nye versioner af iWork også nu tilgængelige som en gratis download.