Sådan laver du min egen radiostation hjemmefra

Indtil fremkomsten af ​​Internettet krævede dyrt hardwareudstyr at oprette din egen hjemmestation. Nu kan du oprette din egen radiostation ved at sende den over internettet via websteder som Live 365 eller Last FM, som giver brugerne mulighed for at oprette online radiostationer gratis. Brug denne guide til at komme i gang med din udsendelse.

Opret en online radiostation

Opret en konto på et radiostationskatalogwebsted ved at følge instruktionerne om registrering af websteder.

Log ind på din online-konto, og klik på knappen "Opret station". Webstedet beder dig om at oprette et navn og en genre til din station. Websteder som Live 365 giver dig mulighed for at oprette den genre, du vil have til din station. Indtast et navn til din radiostation i det angivne felt. Vælg en genre fra stedets genreliste, eller opret din egen.

Se efter knappen "Upload spor" i din kontomenu. Webstedet kan kræve, at dine sange skal være i .mp3- eller .wav-format, før de kan uploades til webstedet. Klik på knappen "Gennemse", og vælg de spor, du vil uploade. Klik på "OK", og vent, mens sporene uploades. Gentag dette trin, indtil du har uploadet alle spor, du vil bruge til din station.

Klik på knappen "Afspilningsliste" i din kontos hovedmenu for at oprette en afspilningsliste til din udsendelse. Indtast et navn til din afspilningsliste i det relevante felt. Vælg knappen "Bibliotek" eller "Tilføj spor", og vælg de spor, du vil have på listen. Hjemmesiden giver dig mulighed for at arrangere de spor, du har uploadet, i den ønskede rækkefølge. Klik på knappen "Gem".

Send din afspilningsliste på stationen. Klik på knappen "Broadcast", og lyt til din radiostation.

Væk din radiostations publikum

Interview gæster på dit show. Ring eller mail musikgrupper eller interesserede, som du gerne vil interviewe on-air. Hvis personen har følgende, vil de bringe et indbygget publikum til din radiostation.

Klik på linket i ressourceafsnittet for at besøge Onlywire-webstedet. Klik på knappen "Tilmeld" og udfyld formularen. Indtast URL-linket til dit radiostations websted.
Onlywire sender automatisk dit websted til snesevis af sociale mediesider som Digg, Delicious, Reddit og Tumblr. Alle disse websteder kan øge din webtrafik og dit publikum.

Liste din station på radiokatalogwebsteder. Radiokataloger fungerer som online gule sider for webradiostationer. Besøg websteder som Radio Tower og Stream Finder. Klik på knappen "Send" eller "Del" på siderne, og indtast din radiostations URL.