Overfør fotos fra Android til Mac OS X

Den nemmeste måde at kopiere billeder fra en Android-enhed og en Mac på, er at bruge en af ​​de billedoverførselsprogrammer, der er bundtet med OS X. Det skyldes, at alle Android-enheder, herunder den populære Nexus og Galaxy S-serie, skal hentes af standard kamera apps i OS X som om de var et digitalkamera, er alt du skal gøre, lancere en passende app og forbinde Android-enheden til Mac med et USB-kabel. Vi siger "bør", fordi det ikke altid virker på den måde, så en anden god mulighed er at bruge Android File Transfer-appen, og når Image Capture eller på anden måde fejler det, er det næsten garanteret at arbejde. Vi går gennem overførsel af fotos fra Android til din Mac med begge disse løsninger.

Longtime Mac-brugere, der er bekendt med digitale kameraer eller iOS-verdenen, finder, at med undtagelse af AFT-appen er disse samme metoder, der bruges til kopiering af billeder fra en iPhone, iPod touch eller iPad til en computer.

Kopiering af billeder fra Android til Mac med Image Capture

Image Capture er det foretrukne valg til overførsel af billeder fra stort set alle digitale enheder til Mac. Det er hurtigt, effektivt, giver et miniaturebillede, og lader dig efterfølgende slette billederne fra enheden. Det er ikke dikkedarer, men får arbejdet hurtigt, her kan du kopiere billeder fra en Android-telefon til en Mac med denne app:

 1. Slut Android-enheden til Mac'en med et USB-kabel
 2. Start "Image Capture", som findes i / Programmer / mappe
 3. Vælg Android-telefonen under listen "Enheder" på venstre side af billedoptagelse
 4. Valgfrit men anbefalet, vælg en destinationsmappe for fotos
 5. Klik på knappen "Importer alle" for at overføre alle billeder på enheden til Mac

Image Capture giver dig også mulighed for selektivt at trække billeder fra enheden ved at vælge dem fra vinduet og derefter vælge "Import" i stedet for knappen Importer alle.

Når du er færdig, skal du finde den destinationsmappe, du har angivet i OS X Finder, og alle dine billeder vil være der.

Nogle Android-enheder synes at have problemer med Image Capture, og hvis du støder på sådanne problemer, skal du downloade Googles Android File Transfer-værktøj og bruge det i stedet.

Kopiering af fotos fra Android til Mac med Android File Transfer

Android File Transfer er en filhåndteringsapp, der lader dig kopiere filer til og fra en Mac til en Android-enhed, og det betyder naturligvis også, at du også har adgang til billeder og film. Hvis der af en eller anden grund er et problem med Image Capture, der ikke genkender Android-enheden, er Android File Transfer det næstbedste og vil næsten helt sikkert genkende enheden, så længe den kører Android 3.0 eller nyere (de fleste enheder er):

 1. Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du downloade FileTransfer fra Android.com og installere det på din Mac ved at placere det i / Programmer / mappe
 2. Slut Android-enheden til Mac'en med et USB-kabel
 3. Start Android File Transfer og vent på, at den genkender enheden
 4. Billederne gemmes på en af ​​to steder, mappen "DCIM" og / eller "Billeder" -mappen, ser i begge dele
 5. Brug træk og slip for at trække fotos fra Android til Mac

Android File Transfer viser en statuslinje med den estimerede resterende tid, hvor mange billeder der kopieres over, og en mulighed for at annullere filkopien.

Med hensyn til de to mapper har "DCIM" tendens til at være hvor billeder taget med digitalkameraapplikationerne vises, mens "Billeder" normalt er, hvor billeder, der er gemt fra apps, vises. Det er dog ikke altid tilfældet, hvorfor vi anbefaler at se på begge steder for at være sikker på at du finder de varer, du leder efter.

Android File Transfer er en af ​​de apps, som alle Mac-brugere, der også ejer en Android-tablet eller -telefon, burde have brug for. Du vil opdage, at hvis du udforsker enheden lidt med AFT, er der adgang til mange af Android-enhedens filsystem. Selvom det er pænt at have rå direkte adgang til mange af disse filer, bør nogle af dataene ikke være generet manuelt, og for ting som e-mail, kalendere og noter kan du synkronisere dem mellem Mac OS X og Android med forholdsvis lidt indsats.

Brug af iPhoto

iPhoto skal genkende Android-enheden som et kamera straks efter lanceringen. Der er ikke meget at bruge iPhoto til dette formål, skal du bare starte appen, når du har tilsluttet enheden til Mac'en, og den skal samle alle billeder og give en mulighed for at importere dem alle. iPhoto fungerer virkelig mere som en image manager mores end en overførselsapp dog, så vi vil ikke bruge for meget tid på det til dette formål.

Brug Preview App til billedoverførsler fra Android til OS X

Forhåndsvisning er standardbilledvisningsprogrammet til OS X, som også kan bruges til at kopiere fotos fra kameraer, telefoner og tablets.

 1. Start Preview efter tilslutning af Android-enheden til Mac
 2. Træk menuen "Fil" ned og i bunden af ​​menuindstillingerne vælges "Import fra (enhedsnavn)"
 3. Vælg de billeder, der skal overføres, og vælg derefter "Import"

Forhåndsvisningens grænseflade til kopiering af billeder er meget ligesom Image Capture, men med færre valgmuligheder, og der er heller ikke mulighed for automatisk at starte og importere billederne ved tilslutning.

Tak til Jaydeep for tip ideen