Sådan finder du tidsmagasinarkiver

Time-magasinet giver en række måder at søge i deres online arkiver efter historiske artikler og omslagsbilleder, men noget indhold er kun tilgængeligt for betalende abonnenter. Du kan også finde udskriftsversioner af bagudgaver af Time til salg på en række websteder, og du kan gennemse og låne tilbage udgaver fra mange biblioteker gratis.

Søgning efter Time's online arkiver

Du kan søge i alle tidsskriftets arkiver, der går helt tilbage til magasinets lancering i 1923, direkte fra bladets websted.

For at søge i onlinearkivet skal du besøge arkivwebstedet og indtaste søgeudtryk og nøgleord i søgefeltet.

Sådan finder du tidsmagasinarkiver

Brug datovælgerne til at begrænse din søgning til bestemte datointervaller, eller lad dem være som for at søge i hele arkivet.

Sådan finder du tidsmagasinarkiver

Klik på Søg knappen for at køre din søgning.

Tips

Søgninger og forhåndsvisning af artikler er tilgængelige for alle, men fuld artikeltekst til mange historiske historier er kun tilgængelig for abonnenter.

Udforsk Vault

Magasinet tilbyder også en anden grænseflade, kaldet The Vault, der giver dig mulighed for at gennemse arkiverne og se efter artikler, der er trykt i et bestemt år eller om et bestemt emne. Betalende abonnenter kan også digitalt bladre gennem numre online og se side-for-side-billeder af magasinet, da det blev trykt.

Søger efter år

Time magasins arkiver er tilgængelige online, men nogle artikler er kun tilgængelige for abonnenter. Du kan købe udgaver online eller finde dem i et bibliotek.

For at udforske The Vault efter år, besøg webstedet og klik på Gennemse efter år knap.

Tidsmagasin, Bagudgaver, Digitalmagasinudgaver, Bagudgange database, Digitale arkiver, Online arkiver

Klik på knappen for det år, hvor du er interesseret i at se dens magasinomslag i menuen år.

Sådan finder du tidsmagasinsarkiver

Hold musen over rækkeomslaget for det år, du har valgt. Klik på Gennemse udgave knap for at få adgang til interaktive billeder af magasinet - denne funktion er kun tilgængelig for abonnenter. Klik på Køb Cover at bestille en trykt kopi af bladets omslag. Klik på Webversion for at se en liste over artikler fra bladets nummer.

Sådan finder du tidsmagasinsarkiver

På den Webversion side, skal du klikke på titlen på en bestemt artikel fra udgaven for at læse artiklen.

Advarsler

Ikke alle artikler, der er anført i webversionens udgaver, er tilgængelige for brugere, der ikke abonnerer. Mange artikler i fuldtekst fra de nyere udgaver af magasinet er tilgængelige gratis - for artikler fra ældre numre viser Time introduktionen til artiklen sammen med en anmodning om, at abonnenter skal logge ind for at se det fulde indhold.

Tips

Valg af webversion til nyere udgaver af Time - fra og med 2009 - vil også bringe Time's online op Webeksklusiver til det spørgsmål.

Søger efter emne

Time-magasinets arkiver er tilgængelige online, men nogle artikler er kun tilgængelige for abonnenter. Du kan købe udgaver online eller finde dem i et bibliotek.

Klik på Gennemse efter emne knap for at bladre efter emne.

Time-magasin, Bagudgaver, Digitalmagasinudgaver, Bagudgange-database, Digitale arkiver, Online-arkiver

I emnemenuen skal du holde musen over et emne og klikke på et underemne, hvor du er interesseret i at se Time covers behandler dette emne.

Sådan finder du tidsmagasinarkiver

Hold musen over et omslag efter eget valg inden for emnesiden. Klik på Gennemse udgave knap for at få adgang til interaktive billeder af magasinet, der kun er tilgængeligt for betalende abonnenter. Klik på Køb Cover at bestille en trykt kopi af bladets omslag. Klik på Webversion for at se en liste over artikler fra bladets nummer.

Gå til udskrivning

Hvis du foretrækker et fysisk magasin, som du kan bladre igennem, er der et par forskellige måder at finde udskrivningsudgaver af Time tilbage.

Online Time Back Issues Store giver dig mulighed for at bestille de seneste års bagudgaver af bladet direkte fra udgiveren. Mange problemer er også tilgængelige digitalt for iPad-brugere. Du kan også ringe til bladet for at høre om bestilling af specifikke numre.

Tredjepartssælgere sælger også udgaver af Time online. Auktionswebsite eBay lister mange ældre numre af magasinet under forskellige forhold fra forskellige sælgere, ligesom webmarkedspladsen Amazon gør. Nogle boghandlere sælger også deres bagudgaver af publikationen, inklusive nogle ældre vintageudgaver, gennem AbeBooks, en online markedsplads til salg af professionelle boghandlere.

Tjek biblioteket

Mange offentlige biblioteker og biblioteker ved gymnasier og universiteter har også bagudgaver af bladet, både på tryk og på mikrofiche eller mikrofilm. Du kan bruge WorldCat, et onlineværktøj til søgning i bibliotekssamlinger, til at kontrollere, om biblioteker i nærheden af ​​dig har problemer, du er interesseret i, eller bare give dit lokale bibliotek et opkald eller besøg.

Nogle udgaver er også tilgængelige via EBSCOhost, en online, kun abonnentdatabase, som nogle institutioner som skoler og biblioteker betaler for at give deres brugere adgang.