New vs Old: MacBook Pro Benchmarks sammenligner Core 2 Duo 13 ", Core i5 / i7 15" og 17 "modellerne

Dette diagram viser GeekBench-scorerne af de nye 2010 MacBook Pro-modeller i forhold til hinanden og de ældre 2009-modeller, de erstattede.

Som du kan se fra scorerne blæser MacBook Pro Core i5 og i7 modellerne deres forgængere, mens MacBook Pro 13-modellen med Core 2 Duo-processoren får en mindre bump i benchmarkene.

Dette er i tråd med tidligere MacBook Pro-benchmarks, der viser 50% performance gain når du flytter fra Core 2 Duo chips til Core i7.

Ovennævnte diagram blev sammensat af PrimateLabs, der noterer følgende (vægt min):

Det er ingen overraskelse, de nye bærbare computere er hurtigere. Det er interessant at bemærke, at den langsommere Core i5 er hurtigere end den hurtigste Core 2 Duo-processor til trods for at køre ved en meget lavere frekvens (2, 40 GHz vs 3, 06 GHz) . Dette er et resultat af arkitekturforbedringerne i i5 og i7. For eksempel giver Turbo Boost og Hyper-Threading et godt boost til processor score; Enkelttrådede arbejdsbyrder nyder godt af højere processorfrekvenser, mens multi-threaded arbejdsbyrder nyder godt af ekstra hardwaretråde. Hukommelsesscores (især Stream-scoringer, som måler råhukommelsesbåndbredde) er højere på grund af den integrerede hukommelsescontroller på i5 og i7.

PrimateLabs fortsætter med at anbefale den grundlæggende MacBook Pro 15 "Core i5 og maxed out RAM, hvilket ikke er overraskende i betragtning af Core i5-processorens kæmpe ydeevne, og mere RAM er altid godt med Mac OS X. Jeg vil generelt være enig i, og tilføje, at den valgfrie højopløsningsskærm i MacBook Pro 15 "Er en virkelig overbevisende opgradering.