Sådan opsættes Netflix på dit internet-klar tv

Netflix er en månedlig videoabonnementstjeneste, der giver adgang til film og videoer via mailen og ved at streame video gennem internet-klare enheder såsom computere, fjernsyn og spilkonsoller. Mange fladskærms-tv med LED- og LCD-teknologi sælges med forudinstallerede internetapps som Netflix, Twitter og Flicker. Efter den indledende opsætning af din Netflix-konto og din tv-applikation kan du vælge og se ubegrænset film og tv-shows.

Opsæt Netflix-applikationen

Trin 1

Sæt din internetrouters Ethernet-kabel på bagsiden af ​​dit fjernsyn, eller tilslut dit fjernsyn til internettet med Wi-Fi.

Trin 2

Tryk på knappen Internetapps på dit tv's fjernbetjening.

Trin 3

Vælg Netflix-applikationen. Følg vejledningen for at bekræfte, at du har en Netflix-konto. Hvis du allerede har et Netflix-medlemskab, modtager du en aktiveringskode. Hvis du ikke har en konto, skal du følge vejledningen for at gå til Netflix-webstedet og tilmelde dig.

Naviger til Netflix-webstedet på din computer for at aktivere dit fjernsyn til streamingvideotjenester.

Aktivér din Netflix-konto

Trin 1

Opret forbindelse til Netflix-webstedet med din computer eller en smartphone. Kontroller, at dit tv er tilsluttet internettet.

Trin 2

Log ind på din Netflix-konto, og klik på linket "Sådan ser du Netflix på dit tv" nederst på siden. Hvis du ikke har en Netflix-konto, skal du oprette en.

Trin 3

Følg vejledningen for at indtaste den aktiveringskode, du modtog fra dit internet-klar tv. Efter et øjeblik vil Netflix underrette dig om, at din internet-klar enhed er i stand til at modtage streamingvideoer.

Trin 4

Gå til fanen "Se øjeblikkeligt", og vælg film, der skal føjes til din øjeblikkelige kø.

Log ud af din Netflix-konto, når du er klar til at se videoer fra dit tv.

Se streamingvideoer

Trin 1

Tryk på knappen Internetapps på dit tv's fjernbetjening.

Trin 2

Vælg Netflix-ikonet for at starte applikationen.

Rul gennem dit ur med det samme i kø, og vælg den film eller tv-serie, du gerne vil se. Din streamingvideo begynder, når applikationen beregner den passende opløsning til din internethastighed.