Sådan låser du din Twitter-profil

Twitter giver mulighed for at låse eller beskytte din konto, hvilket betyder, at du skal godkende folk, før de følger dig, og kun dine tilhængere kan se dine tweets. Din Twitter-profil vises stadig i søgeresultaterne, men dine tweets vil ikke. Beskyttelse af din konto begrænser din eksponering på Twitter og er ikke en god ide, hvis du bruger din Twitter-profil til at promovere en blog, et websted eller en virksomhed. Det er dog en god ide at beskytte din Twitter-profil, hvis du hovedsageligt twitter frem og tilbage med nære venner og familie.

Sådan låser du din Twitter-profil

Naviger til Twitter.com og log ind på din konto.

Sådan låser du din Twitter-profil

Klik på linket til dit brugernavn i øverste venstre hjørne, og vælg derefter "Indstillinger" i rullemenuen for at få adgang til dine konto- og profilindstillinger.

Beskyt twitterprofil, Beskyt tweets twitter, Lås twitterprofil

Rul til bunden af ​​siden under fanen "Konto" til overskriften "Tweet Privacy", og marker afkrydsningsfeltet "Protect my tweets". Dette skjuler dine tweets fra offentlig visning, og folk på Twitter skal anmode om og blive godkendt til at følge dig.

Sådan låser du din Twitter-profil

Klik på knappen "Gem", og indtast derefter din adgangskode, når Twitter bliver bedt om det. Klik på knappen "Gem" igen for at anvende dine ændringer.