Sådan repareres en blinkende Xbox-controller

Et blinkende lys på din trådløse Xbox 360-controller forhindrer dig i sidste ende i at spille spil på konsollen og udføre andre funktioner på din Xbox 360. Heldigvis kan dette problem afhjælpes ved at lære at udskifte batterierne på din Xbox 360-controller. Det blinkende lys betyder, at dine batterier mister juice, og at skifte batterier i din Xbox-controller er noget, du bliver nødt til at lære at blive i spillet.

Vend din trådløse Xbox 360-controller, så knapperne vender nedad, og batteripakken vender opad mod dig.

Find batterihylster bag på den trådløse Xbox 360-controller. Der er et mærkat på bagsiden af ​​batterihylsteret, der viser et diagram til udskiftning af batterierne. Brug dette som reference .. Hvis klistermærket er fjernet, kan du identificere batterihylsteret som den rektangulære pakke på bagsiden af ​​den trådløse Xbox 360-controller.

Adskil batterikassen fra hylsteret. Tag fat i siderne af batterihylsteret med tommelfingeren og langfingeren, tryk ned på knappen placeret oven på batterihylsteret med pegefingeren, og træk derefter udad.

Træk batterierne ud af kabinettet, og udskift dem med nye. Se diagrammet på indersiden af ​​kabinettet for at få en vejledning i, hvordan du isætter de nye batterier.

Tilslut batterikabinettet igen til hylsteret. Tag fat i batterikabinettet med tommelfingeren og langfingeren, så kabinettets yderside vender mod din håndflade, og knappen på kabinettet vender opad. Bring kappen til hylsteret, der fører med bunden af ​​kappen i en diagonal vinkel. Tryk og hold knappen nede oven på huset med din pegefinger, og skub toppen af ​​huset ind i hylsteret. Slip knappen, når huset er behageligt i hylsteret.

Vend Xbox 360-controlleren om, og tryk derefter på den cirkulære knap med "X" i midten, indtil controlleren tændes. Du vil bemærke, at kontrollampens lys ikke længere blinker.