Sådan udskiftes Vonage med Magic Jack

Der er mange grunde til, at du måske overvejer at skifte fra Vonage til MagicJack. Den mest almindelige årsag er selvfølgelig prisen. Vonage har planer, der starter ved $ 29,95 pr. Måned for ubegrænsede opkald i hele USA og til Puerto Rico. MagicJack koster $ 39,95 plus forsendelse og håndtering for det første år for ubegrænset langdistanceopkald i hele USA og Canada og $ 19,95 for hvert ekstra års service. Det er let at foretage kontakten.

Trin 1

Gå til MagicJack.com.

Trin 2

Klik på knappen "Gratis prøveversion" på MagicJack-hjemmesiden. Du kan ikke fravælge det gratis prøveudbud. Indtast dine forsendelses- og faktureringsoplysninger. Vent til dit MagicJack-produkt ankommer. I mellemtiden kan du fortsætte med at bruge Vonage og gå til trin 2, når du er klar til at installere MagicJack.

Trin 3

Annuller din service med Vonage ved at ringe til kundeservice på 1-VONAGE-HELP (1-866-243-4357) for at tale med en kontoadministrator. Vonage-repræsentanter er tilgængelige mandag til fredag ​​fra 9 til 12 EST og lørdag og søndag fra 9 til 20 EST.

Trin 4

Afinstaller Vonage fra dit system for at forhindre det i at afbryde MagicJack. Tænd din computer, og gå derefter til startmenuen. Vælg "Kontrolpanel", og få adgang til Vonage-softwaren fra "Tilføj eller fjern programmer." Klik på "Skift eller fjern" for at fjerne Vonage fra maskinen.

Trin 5

Sæt MagicJack i din computers USB-port.

Trin 6

Lad enheden installere den nødvendige software, så den fungerer effektivt. Følg installationsanvisningerne. Under installationsprocessen kan du vælge din egen telefon og andre tilpasningsfunktioner. Du kan ikke gemme det samme telefonnummer, som du brugte med Vonage.

Sæt telefonledningen i MagicJack og i telefonen, når du bliver bedt om det.