iTunes 12.1.1 Udgivet til Windows

Brugere, der synkroniserer deres iPhones, iPads og iPods til en Windows-maskine, finder ud af, at en ny opdatering til iTunes er tilgængelig for at forbedre oplevelsen. Opdateringen er versionen som iTunes 12.1.1. Mac-brugere vil fortsat konstatere, at iTunes 12.1 er den nyeste version til OS X.


Den lille iTunes-opdatering virker ret ikke begivenhedsrig, og 9to5mac giver nogle detaljer om den mindre punktudgivelse som følger: "Ifølge udgivelsesnotaterne behandler iTunes 12.1.1 et problem, der forårsagede lydafspilning til at glitch, samtidig med at der forbedres synkronisering mellem Outlook og iPhones og iPads. Apple siger også opdateringen "forbedrer kompatibiliteten med skærmlæsere." "

Windows-brugere kan finde opdateringen tilgængelig for dem i iTunes ved at genstarte programmet eller manuelt udløse softwareopdateringsmekanismen i selve iTunes-appen.

Desuden kan hele iTunes til Windows-installationsprogrammet downloades direkte fra Apple på apple.com/itunes. Man skal besøge webadressen fra en Windows-pc, ellers vil webstedet omdirigere overførslen til OS X-versionen, hvis den er besøgt fra en Mac. Du kan omgå det ved at skifte browsers brugeragent til en Windows-version, hvis du er så tilbøjelig til at downloade et Windows-installationsprogram på en Mac, måske til brug i en lokal virtuel maskine eller til distribution på et netværk.