Sådan konfigureres masseeffekt med Pinnacle Game Profiler

Portet til pc-platformen af ​​Demiurge Studios, var Mass Effect beregnet til at blive spillet med en mus og et tastatur. Som sådan er der ingen understøttelse af gamepad-kontroller og ingen muligheder for at aktivere gamepad-support i selve spillet. Pinnacle Game Profiler løser dette problem ved at tilbyde tredjeparts support til gamepads i Mass Effect. Brugere kan tilpasse deres gamepads inputindstillinger i programmet til brug på næsten enhver gamepad, inklusive de USB-kompatible Xbox 360-spilcontrollere.

Åbn Mass Effect-spillet, og naviger til menuen "Options". Få adgang til skærmkontrollerne til spil og skriv de kommandoer, der normalt bruges til tastaturet og musen, på et stykke papir. Tryk på “Alt + Tab” for at forlade spilskærmen og vende tilbage til skrivebordet.

Sæt din gamepad-controller i USB-porten på din computer. Åbn programmet Pinnacle Game Profiler. Vælg "Mass Effect" fra "Game Profiles" listen. Hvis spillet ikke er på listen, skal du klikke på "Ny". Tilføj spillet og dets eksekverbare sti til programmet (f.eks. "C: \ Program Files \ Games \ MassEffect \ masseffect.exe"), og klik på "Gem".

Klik på "Rediger konfigurationer." I skærmbilledet "Controller Configurations" skal du klikke på "New Configuration" og ændre navnet på den nye konfiguration, som du ønsker, at den skal vises. Vælg din gamepad-controller fra rullelisten "Enhed".

Klik på en af ​​kontrolknapperne på billedet. En rullemenu vises med et antal grundlæggende kommandoer, der bruges til spillet. Vælg en kommando på listen, og gentag proceduren med andre knapper. Vælg "Rediger kommandoer" for at tilføje nye kommandoer og redigere eksisterende.

Find indstillingen "Retningspude", og vælg den ønskede type pad. Klik på retningsknapperne for at tildele en kommando eller retning til hver. Klik på "Opsæt joystick" for at redigere og justere retninger, døde pletter og følsomheden af ​​gamepads joystick.

Klik på knappen "Gem og luk" for at gemme dine nye indstillinger. I hovedmenuen skal du markere den konfiguration, du har gemt, og klikke på "Indstil som standard." Tryk på "Alt + Tab" eller vælg "Mass Effect" -ikonet på proceslinjen for at vende tilbage til spillet og teste dine nye controller-indstillinger.