Sådan sikkerhedskopieres Windows Update-filer

Sikkerhedskopiering af Windows Update-filer sparer dig tid, når du har brug for at installere de samme opdateringer på flere computere, eller når du geninstallerer Windows på en computer. Download af en opdatering er hurtigere, da det eliminerer yderligere downloadtider. Hvis du geninstallerer Windows på en computer på grund af hardwarefejl, skal opdateringerne også geninstalleres. Download opdateringer fra webstedet Microsoft Download Center og sikkerhedskopier dem til medier såsom en ekstern harddisk til dette formål.

Trin 1

Klik på "Start", "Alle programmer" og "Internet Explorer." Gå til webstedet for Microsoft Download Center (se Ressourcer).

Trin 2

Indtast opdateringsnummeret i søgefeltet, og klik på "Download", når det findes. Find et opdateringsnummer til en opdatering, der allerede er installeret på din computer ved at klikke på "Start", "Kontrolpanel", "Programmer" og "Se installerede opdateringer."

Trin 3

Gem opdateringsinstallationsfilen på din computer. Slut en ekstern harddisk til din computer for at sikkerhedskopiere dette drev.

Trin 4

Højreklik på opdateringsfilen, og vælg "Kopiér". Åbn den eksterne harddisk ved at klikke på "Start", "Computer" og dobbeltklik på navnet på drevet. Højreklik på drevet, og klik på "Indsæt".

Kopier opdateringsfilen til en CD eller DVD ved at følge de samme trin som for den eksterne harddisk, men indsæt først en CD / DVD, der kan optages, i diskdrevet. Højreklik på drevets navn, og klik på "Brænd til disk" for at fuldføre processen.