Sådan nedgraderes iOS 10 til iOS 9.3.5

Vil du vende tilbage fra iOS 10 og nedgradere tilbage til iOS 9? Du kan nedgradere en iPhone eller iPad og vende tilbage til iOS 9.3.5 fra iOS 10, men du skal flytte ret hurtigt. Denne vejledning vil gå gennem nedgraderingsprocessen, så hvis du er utilfreds med iOS 10 uanset årsag, er der måske noget kompatibilitetsproblem, eller du tror det er for langsomt og ikke vil vente på indeksering for at afslutte, så er du kan gå tilbage til den tidligere iOS 9 system software.


Først en hurtig note; Dette er en tidsfølsom procedure, fordi Apple skal underskrive iOS-systemversionerne digitalt, for at nedgraderingsprocessen kan fungere. For øjeblikket underskrives iOS 9.3.5, hvilket betyder at du kan nedgradere tilbage til iOS 9.3.5 uden et problem. Når Apple slutter at underskrive iOS 9.3.5, skal alle brugere forblive på deres nuværende iOS-version eller opdatere til iOS 10.

Vigtig note om nedgradering af iOS 10: Du skal have en backup fra iOS 9 til rådighed, hvis du vil bevare dine personlige ting under nedgraderingen. Dette skyldes, at du ikke kan gendanne en iOS 10-backup til en iOS 9-enhed. Hvis du ikke har en kompatibel backup tilgængelig, vil du ende med en slettet iOS 9-enhed, der ikke har noget på det, hvilket betyder, at ingen data, ingen af ​​dine ting, er helt udslettet. Det er helt afgørende, at du har en sikkerhedskopi af din enhed, før du forsøger en nedgradering, enten fra iOS 9 eller iOS 10, ellers kan du lide permanent tab af data. Undlad at ignorere dette.

Sådan nedgraderes iOS 10 for at vende tilbage til iOS 9.3.5

Du kan nedgradere med iTunes på en Mac eller en Windows PC, her er hvad du skal gøre:

  1. Før alt andet skal du være sikker på, at du har en sikkerhedskopi tilgængelig på din enhed
  2. Dernæst download iOS 9.3.5 IPSW-filen til din iPhone eller iPad, og placér .ipsw-filen et sted nemt at finde som skrivebordet eller overførselsmappen
  3. Åbn iTunes på computeren
  4. Tilslut iPhone, iPad eller iPod touch, hvis du ønsker at nedgradere til iTunes ved hjælp af et USB-kabel
  5. Vælg enheden, så du er i oversigtsafsnittet i iTunes, og derefter:
    • For Mac: OPTION + klik på "Gendan" knappen
    • For Windows: SHIFT + klik på "Gendan" knappen

  6. Naviger til iOS 9.3.5 IPSW-filen, du gemte i andet trin, og vælg for at gendanne

iTunes meddeler dig, at enheden slettes og gendannes til iOS 9.3.5. Det betyder, at iPhone eller iPad vil miste alle data på den som en del af nedgraderingsprocessen, hvorfor det er vigtigt, at du har en sikkerhedskopi tilgængelig, før du fuldfører denne proces. Hvis du vil have dine ting tilbage, skal du bruge en backup fra iOS 9. Hvis du ikke har en iOS 9-backup, skal du sikkerhedskopiere med iOS 10 alligevel, før du forsøger at nedgradere for at bevare dine data, billeder, kontakter og andre oplysninger.

Det er værd at nævne, at der er blandede rapporter fra beta-perioden for at kunne nedgradere fra iOS 10 igen til IOS 9 og * uden at miste alle data ved at bruge knappen 'opdatering' i stedet for 'Gendan'-knappen i iTunes for at vælge IPSW, men det er ikke helt konsekvent, og du kan stadig miste meddelelser, musik eller andre oplysninger. Den eneste pålidelige måde at nedgradere og vende tilbage fra iOS 10 og ikke miste nogen data er, hvis du har en sikkerhedskopi fra iOS 9 til rådighed, måske lavet før den oprindelige iOS 10 opdatering som anbefalet.

Husk, du kan altid opdatere til iOS 10 igen når som helst i fremtiden, hvis du skifter mening.

Nedgraderede IOS 10 tilbage til 9? Hvorfor? Hvordan gik oplevelsen? Del dine kommentarer nedenfor!