Sådan bruges en amerikansk mobiltelefon i Kuwait

Hvis du planlægger at besøge eller endda blive i Kuwait, vil det være vigtigt at holde kontakten med familie og venner. Mange vil gerne vide, at du sikkert er ankommet og derefter hvordan dit ophold går. For at kommunikere effektivt og øjeblikkeligt anbefales en mobiltelefon. En forudbetalt international mobiltelefon er den mest bekvemme og billigste måde at holde kontakten med familie og venner, mens du er i Kuwait.

Trin 1

Køb en international mobiltelefon. Internationale celler er klassificeret som GSM-mobiltelefoner; kig efter en der fungerer på GSM 900 og GSM 1800 frekvensen. Dette er den frekvens, du har brug for for at betjene telefonen, mens du er i Kuwait.

Trin 2

Lås mobiltelefonen op. De fleste internationale mobiltelefoner låses op, men dette er en vigtig vare, du bliver nødt til at kontrollere, før du køber telefonen, bare i tilfælde af.

Trin 3

Køb et Kuwait SIM-kort. Du kan nemt få et Kuwait SIM-kort fra mange onlineforhandlere af mobiltelefoner. Et Kuwait SIM-kort giver dig mulighed for at foretage lokale opkald i landet i samme takt som en lokal kuwaitisk statsborger, men alligevel behøver du ikke forpligte dig til en langsigtet kontrakt.

Tilpas din forudbetalte telefon. De fleste forudbetalte telefoner leveres med den samme funktionalitet som typisk langtidskontrakttelefon. Du kan foretage og modtage opkald, surfe på Internettet og sende og modtage tekstbeskeder. Afhængigt af hvordan du planlægger at bruge telefonen i Kuwait, kan du tilpasse den forudbetalte internationale telefon i overensstemmelse hermed.