Ungdomsgruppe Vandspil

Når du underviser i en ungdomsgruppe i varme sommermåneder, skal du planlægge en række vandspil for at hjælpe børnene med at slå varmen. Fra vandballon-spil til svamprelæ-løb, brug din kreativitet til at designe spil, som børnene vil elske. Tildeling af priser som vandpistoler og vandlegetøj til spilvindere vil holde børnene begejstrede i afventning af det næste spil.

Vandballon squash

Opdel børnene i to eller tre hold, og lav 30 vandballoner til hvert hold. Placer hvert holds vandballoner i en spand, og placer spanden på en plastikpres. Lad alle holdene stille op ved en startlinie omkring 20 meter væk fra plastpræparaterne. Når du siger "Gå", skal den første spiller i hver holdlinie køre mod sin holdspand og få en vandballon. Han skal placere vandballonen på plastprisen og sidde på den for at sprænge den. Når han springer ballonen, kan han løbe tilbage og mærke den næste spiller i køen, der skal gøre det samme. Det første hold, der popper alle deres vandballoner, vinder spillet. For at gøre spillet hårdere, tilsæt opvaskemiddel eller vegetabilsk olie til plastpræparaterne.

Vandballon kaster stafetløb

Opdel spillerne i to eller tre lige hold. Lad hvert hold stå i en enkeltfilslinje, og få hver spiller til at stå omkring 5 meter væk fra hinanden. Giv den første spiller i hver holdlinie en vandballon. Placer en spand ekstra vandballoner til holdene, hvis spillerne taber deres ballon. Når du siger "Race", skal spillerne kaste deres vandballoner ned ad deres holdlinje fra spiller til spiller. Hvis en spiller taber vandballonen eller ballonen sprænger, skal spilleren få en ny vandballon og starte forfra. Det første hold, der passerer vandballonen hele deres holdlinje, vinder spillet.

Fyld flasken

Lad børnene komme i par og give hvert par en 20 oz. plast sodavand. En spiller på hvert hold skal ligge på jorden og holde plastflasken på panden. Giv den anden spiller en 4 oz. papir kop. Fyld en stor spand vand, som holdene kan bruge til at fylde deres kopper. Bed spillerne om at kæmpe for at fylde deres plastik sodavand på kun 4 oz. kop. Det første hold til at fylde deres sodavand af plast vinder spillet.

Drypp, dryp, stænk

Bed børnene om at sidde i en cirkel og spille et spil dryp, dryp, stænk. Vælg en spiller, der skal gå først og give hende en kop vand. Få hende til at gå rundt på ydersiden af ​​cirklen, mens hun drypper vand på hovederne på de andre spillere og siger, "dryp, dryp." Når hun beslutter at sige "Splash", skal hun hælde hele kop vand på spillerens hoved. Den spiller skal jage hende rundt om cirklen og prøve at mærke hende. Hvis han fanger hende, er den spiller det igen. Hvis han ikke fanger hende, før hun løber og sidder på sit sted i cirklen, er han ”det” til næste runde.