Sådan slukker du tastatur Klik på lyde på iPhone og iPad

En lille klik lyd laves hver gang du skriver på iPhone tastaturet. Nogle brugere kan virkelig lide den lydeffekt og finde ud af, at det hjælper dem med at skrive på det virtuelle tastatur lettere, men andre brugere finder det irriterende og påtrængende. Hvis du ikke ønsker at høre de klangede lydeffekter, når du skriver i iOS, kan du hurtigt slukke for funktionen og få nøglekranerne til at forblive rolige, så du bliver helt lydløs ved at trykke på nogen nøgler på iPhone-tastaturet.


Deaktivering af nøgleklik lydeffekter kan gøres permanent gennem en ændring af indstillingerne, eller hvis du bare vil være stille i et kort øjeblik, siger du, når du skriver i et kaffebog eller bibliotek, kan du også bruge en bredere lydløsning.

Sluk tastatur Klik lydeffekter i iOS fuldstændigt

Dette virker for at deaktivere tastaturets kliklyde på enhver iPhone, iPad eller iPod touch. Indstillingsmuligheden er tilgængelig i næsten alle versioner af iOS og er altid placeret på samme sted:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på din iPhone eller iPad og vælg "Lyde"
  2. Rul hele vejen til bunden og find "Tastaturklik", vip den pågældende knap til OFF-positionen
  3. Afslut fra Indstillinger

Ændringen er øjeblikkelig. Du kan gå til en hvilken som helst app i iOS, som du ville skrive og normalt høre kliklydene, du finder dem ikke-eksisterende, og du annoncerer ikke længere til den omgivende nærhed, at du skriver på et iOS-tastatur.

Selvfølgelig går du tilbage til indstillingerne> Lyd og skifter tastaturet klikker skifter tilbage ON vil gøre kliket på tryk lyde vises igen.

Denne korte video viser, hvor hurtigt denne indstilling ændrer sig, og ligesom at dæmpe tastaturet, lyder det:

Sluk midlertidigt tastatur Klik på Lyder med Dæmp

For iPhone brugere, der generelt ligner tastaturet klik lyder, er en anden mulighed for kun at midlertidigt slukke for tasteklik lyde ved hjælp af knappen Mute-knappen. Bare vip den lydløse knap, mens du skriver, og kliklydene bliver ikke hørt, selvfølgelig vil der heller ikke noget andet, når Mute er på, hvilket er grunden til, at dette kun er en midlertidig foranstaltning.

Tastaturets lydeffekter bliver ofte elsket eller hadet. Mange mennesker finder dem en gener, og derfor har vi nævnt det i de irriterende iPhone-indstillinger, der kan løses, samt at løse nogle iOS 8-frustrationer (især da nogle brugere opdagede lydeffekterne blev slået til igen efter opdatering af iOS til den nyeste version, selvom den var slukket før). I sidste ende, om du vil have din skrivning til at lave lyde eller ej, er et spørgsmål om præference og mening. Personligt kan jeg lide iOS-nøglekliklydene, men jeg har altid ønsket at klikke på tastaturer generelt, især på stationære computere. Clickier og højere klikker jo bedre, bare et underligt belønningssystem, der stammer fra det glorværdigt klinkede Apple Extended Keyboard II fra sidste år, antager jeg.