Hvad er Atheros trådløst LAN?

Atheros Communications Incorporated er en virksomhed, der leverer internetforbindelsesfunktioner. Atheros leverer også en lang række tjenester, såsom trådløse LAN-internetforbindelser, Bluetooth-forbindelse og mere.

Historie

Atheros Communications Incorporated blev dannet for over 10 år siden, i 1998.

Funktioner

Atheros har et trådløst LAN-værktøj kaldet "JumpStart." JumpStart er i det væsentlige en brugervenlig installationsguide, der giver dig mulighed for at oprette et netværk med et enkelt museklik. JumpStart har også muligheden for at tilføje yderligere enheder til et netværk, herunder MP3-afspillere, digitale medieafspillere, spilenheder, digitale kameraer og mobiltelefoner.

Ydeevne

Atheros er en af ​​lederne inden for WLAN (trådløst lokalnetværk) ydeevne. Atheros bruger en teknologi kaldet signal-sustain, hvilket forbedrer dataoverførsels inputhastighed med op til 50 procent. Atheros giver også sine kunder forbedrede trådløse funktioner kaldet Super G og Super AG, en teknologi, som de selv udviklede. Super G og Super AG leverer sine brugere en forbløffende dataoverførselshastighed på 108 MB / s (Megabyte pr. Sekund). Atheros inkluderer også en anden teknologi, som de oprettede, kaldet WNPU (trådløse netværksprocessorenheder), som forbedrer Ethernet-understøttelse og dataoverførsel.