Hvilke telefoner kan bruges på Page Plus?

Page Plus, en forudbetalt mobiltjeneste uden kontrakt, kører på et af de største landsdækkende udbyders netværk. Det tilbyder service til lave priser. Du kan finde serviceplaner, der spænder fra dem med høje sms-grænser for børn og teenagere til langsigtede planer med lav pris for seniorer, der muligvis kun har brug for service i nødsituationer.

Netværk

Page Plus's CDMA-netværk begrænser de typer telefoner, du kan bruge. CDMA-netværk bruger intern telefonprogrammering til at kommunikere med netværket, mens et GSM-netværk bruger en lille chip kendt som et SIM-kort. Du kan ikke bruge GSM-telefoner, som dem, der findes på AT&T eller T-mobile netværk, på et CDMA-netværk. Page Plus tilbyder mest renoverede modeller, men er begyndt at udrulle nye telefoner, begyndende med Kyocera S4000.

Typer af telefoner

Page Plus tilbyder et udvalg af telefoner lavet til sit netværk. De fleste af dem fungerer som basistelefoner eller hurtigbeskedstelefoner snarere end smarttelefoner. Brugere, der har brug for datakapacitet, betaler mere for denne mulighed.

Alternative enheder

Page Plus tilbyder også sine kunder muligheden for at aktivere udvalgte telefoner fra CDMA-netværk såsom Sprint, Verizon og Alltel Wireless. Mange af disse operatørers telefoner er kompatible med netværket. Du kan bruge de telefoner, der ikke er kompatible på netværket. Page Plus garanterer ikke, at de fungerer fuldt ud; du kan muligvis ikke få support til deres brug.

Funktioner og support

Hvis du vil se eller købe en af ​​Page Plus's fulde understøttede telefoner, skal du besøge virksomhedens websted (pagepluscellular.com) for at se specifikke mærker og modeller samt funktioner til hver enhed. Kontakt kundeserviceafdelingen via telefon eller e-mail for at finde ud af, om en telefon, du allerede ejer, fungerer på Page Plus-netværket.