Sådan får du forskellige lokale kanaler på parabol-netværket

Dish-netværk er en satellit-tv-udbyder. Dish-netværk tilbyder hundredvis af kanaler i forskellige pakker til forskellige prispunkter. Når du har parabol-netværk, skal du også tilmelde dig separat for at få dine lokale tv-stationer gennem parabol-netværket for et bedre signal, og så du ikke behøver at vælge mellem en antenne og din satellittjeneste. Nogle områder tilbydes dog ikke lokale kanaler på grund af juridiske grunde, så du kan søge om lokale netværkskanaler fra en anden region.

Kontakt parabol netværk. Du skal finde ud af, om de leverer dine lokale kanaler. Hvis de leverer dine lokale kanaler, kan du ikke ansøge om forskellige lokale kanaler fra et andet område. I dette tilfælde kan du kun tilmelde dig dine egne lokale kanaler.

Ansøg om dispensation. Hvis du har lokale kanaler, men ikke kan få dem, skal du ansøge om dispensation for at få forskellige lokale kanaler fra en anden region. Frafaldene nægtes dog næsten altid. Du bliver nødt til at ansøge flere gange.

Ring ofte til Dish Network for at kontrollere status for dit frafald. Du får stadig muligvis aldrig afkald. Din bedste chance er, hvis en af ​​din netværksforbundne lokale station er for langt væk til at blive betragtet som lokal for dig. I dette tilfælde kan du tilmelde dig forskellige netværksoperatører, der er lokale i andre regioner.

Kontakt All American Direct. De arbejder sammen med Dish Network for at levere andre regionale kanaler. Hvis du får tilladelse til at have forskellige lokale kanaler, vil de levere tjenesten til at få disse kanaler. De vil levere de tilsvarende netværkskanaler, såsom ABC og CBS, der er lokale i andre områder.