Knock for at vise uret på Apple Watch Hvornår i natbordstilstand

Som du måske ved, kan Apple Watch omdanne til et natbordsklokke ganske enkelt, men snarere end at fumle rundt med knapperne eller trykke på skærmen for at se datoen og klokkeslættet på skærmen, kan du bruge et meget lettere, men lidt kendt trick at vise tiden bare banke på overfladen, hvor Apple Watch hviler.


Ja, virkelig, hvis Apple Watch er placeret på et natbord, skrivebord, bord, seng eller hvad som helst, bare giv overfladen det står på en knock eller dunk . Apple Watch vil registrere vibrationen, og det vil aktivere displayet, når enheden er i Natstandstilstand og tilsluttet en strømkilde.

Videoen nedenfor viser denne Apple Clock-funktion med mange forskellige knapper, de sidste to er mindre kraftige end dem, der vises i videoen, simpelthen fordi optagelsen iPhone hvilede på samme overflade som Apple Watch:

Det er klart, at Apple Watch Nightstand Mode skal være aktiveret for at dette skal fungere, hvilket kræver, at mindst WatchOS 2.0 er på enheden.

Dette er et rigtigt pænt trick, der blev nævnt i kommentarerne på en af ​​vores YouTube-videoer, så takket være Karanjit Singh for at bringe det til vores opmærksomhed!

Kender du til nogle gode Apple Watch tips? Sørg for at dele dem med os, og du kan altid lære mere om Apple Watch lige her.