Sådan sættes Waves Plug-ins i Logic

Leverandør-leverede plug-ins har strakt de lydfunktioner, som digitale lydarbejdsstationer har haft siden de tidligste dage med computerbaseret optagelse. Waves Audio Ltd. leverer plug-ins, der understøtter alle større DAW-værter. Waves Version 9-plug-ins fungerer med 64-bit versionen af ​​Apple Audio Units eller AU, format, der bruges af Logic Pro. Fuldt kompatible og autoriserede AU-plug-ins fra Waves, der er korrekt installeret, registreres automatisk af Audio Units Manager, når Logic Pro eller selve plug-in'en først køres eller opdateres. Du kan også manuelt aktivere plug-ins, der ikke er valideret af Audio Units Manager.

Åbn Audio Units Manager i Logic Pro ved at vælge "Preferences", derefter "Audio Units Manager" fra hovedmenulinjen.

Find Waves-plugin'et uden kontrol i hverken kolonnen "Logik" eller "Noder". Klik på et ikke-markeret felt for manuelt at aktivere plugin'et, og klik derefter på "Udført" for at gemme dine ændringer.

Vurder, hvordan plug-in'en fungerer, efter at den er aktiveret manuelt. Brug af plug-ins, der ikke har godkendt Audio Units Manager-valideringstesten, kan påvirke Logic Pro X-ydeevnen negativt. Du kan deaktivere plug-ins ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne i Audio Units Manager og klikke på "Done" eller ved at klikke på knappen "Nulstil & gendan valg" nederst i vinduet Audio Units Manager.

Tips

Dine Waves-plugin-versioner skal understøtte din Logic Pro-version. For eksempel fungerer Waves Version 8-plugins med Logic Pro op til version 9.1.5, men understøttes ikke af Logic Pro X.

Advarsler

Brug af Logic Pro med Wave-plugins, der mislykkedes validering af Audio Units Manager, kan forhindre Logic Pro i at åbne, kan få Logic Pro til at gå ned eller ødelægge data i projektfiler.