Gendan Mail til det klassiske layout i OS X

Går du glip af den måde, Mail har brugt til at se, da du plejede at se mange flere e-mail-meddelelser alt sammen fra det primære skærmbillede uden at rulle rundt? Som du sikkert ved, har Mail.app modtaget en ret betydelig makeover i Mac OS X Lion, og det nye standardlayout er fast i alle versioner af OS X lige siden Mavericks og Yosemite inkluderet.

Hvis du ikke er fan af det reviderede layout af Mail-appen, kan du nemt vende tilbage til det originale brugergrænseflade i den originale Mail-udseende ved at gøre følgende.

  1. Åbn Mail-appen, hvis du ikke har gjort det endnu
  2. Gå til Indstillinger (fra Mail-menuen, eller tryk på Command + for at åbne det med det samme)
  3. Klik på fanen "Visning" og vælg "Brug klassisk layout", så den er markeret

Grænsefladskiftet til dit postkasseudseende er øjeblikkeligt.

Ovenstående er, hvordan indstillingen ser ud i moderne versioner af OS X som 10.10.x og fremefter, og her er hvordan indstillingen ser i Mail app til OS X Mavericks, Mountain Lion:

Det er det! Omskifteren er øjeblikkelig, og du er tilbage til den måde Mail så i Snow Leopard og før, som holder meddelelseslisten oven på mailbeskeden og viser også ca. 3x flere meddelelser pr. Skærm uden at rulle rundt.

Det "klassiske" layout vil ikke vise et forhåndsvisning af meddelelsen, men det viser stadig afsenderen, emnet og tidsstemplet, og hvis du bruger VIP, vil det naturligvis også pege på VIP-afsendere.

Tak til Jim for at sende dette ind!