Sådan oprettes Call of Duty 4 med et joystick

Elementer, du har brug for

  • Internet-aktiveret pc, der kører Call of Duty 4

  • USB joystick

Call of Duty 4 er et af de mest populære first-person shooter-spil til rådighed for moderne spillemaskiner og computere. Spillet genskaber den hektiske handling i moderne krigszoner via grafik og lyd i høj opløsning. Nogle pc-brugere vil dog muligvis spille spillet med et joystick, en almindelig kontrolmetode til ældre skydespil, der ikke understøttes af Call of Duty 4. Frit tilgængelig software gør det dog muligt at bruge joystick inden for Call of Duty 4.

Download Joy2Key. Denne gratis software kortlægger tastaturkontroller til dit joystick og kan downloades fra linket, der findes i afsnittet Ressourcer i denne artikel.

Tilslut dit joystick til en af ​​din computers USB-porte.

Start Joy2Key ved at dobbeltklikke på "Joy2Key.EXE" filen.

Klik på Joy2Keys "Opret" -knap. Fremhæv den nyoprettede konfigurationsfil og klik på "Omdøb." Navngiv profilen "Call of Duty 4."

Dobbeltklik på "Venstre" i Joy2Keys højre rude. Når du bliver bedt om at tildele denne retning til en tast, skal du trykke på den tast, du bruger til at dreje til venstre i Call of Duty 4. Som standard er dette "A" -knappen.

Tildel tasterne til "Højre", "Op" og "Ned" -retningen på din joystick som ovenfor. Disse taster er som standard henholdsvis "D", "W" og "S". Dette binder bevægelseskontrol af Call of Duty 4 til anvisningerne på dit joystick.

Dobbeltklik på "Knap 1" i Joy2Keys højre rude. Klik på fanen "Mus" og vælg "Mus 1." Dette binder Call of Duty 4s standard "Fire" -kommando til din joysticks udløser.

Dobbeltklik på "Knap 2" i Joy2Keys højre rude. Tryk på "V" på dit tastatur. Dette binder Call Of Duty's standard "Melee Attack" -knap til tommelfingerknappen på dit joystick.

Start Call of Duty 4 uden at lukke Joy2Key. Din karakter vil nu bevæge sig, skyde og angribe ved hjælp af joysticket.

Tips

Denne guide kortlægger et standard FPS-layout til joysticket. Hvis du foretrækker at lege med forskellige taster eller tildele joysticket forskellige funktioner, skal du vende tilbage til Joy2Key og kortlægge tasterne og musekommandoer efter eget valg.

Joy2Key skal være åben og indstillet til dit Call of Duty 4-kontrollayout, når du vil spille med joysticket. Hvis du vil have Joy2Key til at åbne, når du logger ind på Windows, skal du placere en genvej til programmet i "Start" -mappen i din Windows Start-menu.