Sådan installeres iOS 9 på iPhone eller iPad manuelt med firmware i iTunes

Hvis du har besluttet, at du vil opdatere en iPhone eller iPad til iOS 9, kan du installere iOS 9.0.1 manuelt ved hjælp af firmware og iTunes. Den manuelle firmware-metode er mere avanceret, hvilket gør det måske bedst af specifikke grunde, som at løse det frustrerende svar på "Slide to Upgrade" -skærmen for at rette fejlen på softwareopdatering på grund af begrænsninger i lagringspladsen på målenheden, fordi det nogle gange er bare lettere på grund af båndbreddebegrænsninger, eller fordi du opdaterer flere af de samme enheder. Uanset hvad det er, går vi igennem hele processen.

Bemærk, at dette vil udføre en softwareopdatering til at installere iOS 9.0.1, den udfører ikke en ren installation eller en nulstilling af enheden.


Du skal bruge følgende for at opdatere en iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 9 med firmware:

 • Hent iOS 9.0.1 IPSW firmware herfra eller download iOS 9 IPSW firmware til din enhed her, sørg for at vælge den nøjagtige model, du ønsker at opdatere
 • iTunes 12.3 anbefales kraftigt på grund af bundtet iOS 9 support, selv om iTunes 12.2 tilsyneladende også virker
 • USB / lynkabel til iOS-enheden og en computer, der kører den nyeste version af iTunes

Bemærk, at du kan bruge iOS 9.0.1 eller iOS 9.0 og derefter opdatere til iOS 9.0.1 efter installationen er færdig. For de fleste brugere vil du bruge iOS 9.0.1 IPSW, simpelthen fordi det er lettere.

Det er ligegyldigt, om iTunes er på en Mac med OS X eller en Windows-pc, er instruktionerne næsten nøjagtigt de samme.

Bemærk, at denne firmwarebaserede metode er beregnet til avancerede brugere. Den gennemsnitlige iPhone-, iPad- eller iPod touch-ejer skal installere iOS 9-softwareopdateringen via appen Indstillinger i iOS eller via iTunes som normalt. Brug af en firmware-fil giver ringe fordel for den gennemsnitlige bruger og komplicerer blot en ellers let opdateringsproces.

Opdatering til iOS 9 manuelt med firmware og iTunes

Dette vil opdatere en enhed, der kører en tidligere version af iOS til iOS 9, som beskrevet her vil det udføre en softwareopdatering, det gendanner eller genindstiller ikke enheden. Ikke desto mindre, altid backup, før du starter en softwareopdatering.

 1. Placer den downloadede iOS 9.0.1 firmware-fil eller downloadet iOS 9 firmware-fil et sted let at finde, ligesom skrivebordet
 2. Start iTunes, efter du har den nyeste version
 3. Slut iPhone, iPad eller iPod touch til computeren med et USB-kabel
 4. Vælg enheden i iTunes
 5. Under afsnittet Sikkerhedskopier skal du enten vælge iCloud eller vælge "Sikkerhedskopier til denne computer" og vælg "Krypter iPhone-sikkerhedskopiering", og klik derefter på "Sikkerhedskopiering nu" - ikke spring over sikkerhedskopiering! Når du er færdig med sikkerhedskopiering, fortsæt
 6. Nu skal du vælge at bruge en IPSW-fil ved at indtaste en alternativ opdateringsmetode:
  • For Mac: OPTION + Klik på knappen "Opdater"
  • For Windows: SHIFT + Klik på 'Opdater' knappen
 7. Naviger i filsystemet til den IPSW-fil, du downloadede, og vælg den
 8. Bekræft, at du vil opdatere til iOS 9 ved at klikke på 'Opdater'
 9. Lad processen fuldføre, det kan tage lidt tid

iTunes viser en fremdriftslinje, da den udpakker softwaren fra IPSW-filen, opdaterer iPhone / iPad / iPod touch og genstarter. INTERFER IKKE med enheden, når den opdateres, da det kan ødelægge opdateringen.

Når du er færdig, genstarter iPhone, iPad eller iPod touch automatisk og indtaster iOS 9-installationsskærmen. Du bliver bedt om at vælge en sekscifret adgangskode, opsætning Hey Siri, og stillede et par andre spørgsmål. Kør igennem det enkle setup, og du vil blive præsenteret for din enhed, der er opdateret nyligt til iOS 9. Nyd!