Sådan oprettes makroer i Windows XP

Makroer giver dig mulighed for at køre rutinemæssige opgaver med et museklik. Opgaven udføres meget hurtigere gennem en makro og forhindrer fejl. Windows XP giver dig mulighed for at planlægge opgaver, men ikke optage makroer. Med tilføjelsen af ​​freeware AutoHotKey kan du oprette makroer og derefter planlægge dem til at køre med opgaveplanlægningsfunktionen i Windows XP, hvis du ikke er rundt for at klikke med musen. Makroer kan oprettes ved at registrere opgaven eller oprette et script i Notesblok.

Trin 1

Download og installer AutoHotKey (se ressourcer). Installationsguiden guider dig gennem installationen.

Trin 2

Åbn AutoScriptWriter. Gå til "Start 'Alle programmer' AutoHotKey 'AutoScriptWriter II."

Trin 3

Vælg det, du vil optage. Musebevægelser og vinduesbevægelser registreres som standard. Vælg "Vinduetekst" for at optage enhver tekst. Tryk på "Optag, når du er klar til at udføre din opgave."

Trin 4

Udfør din opgave som normalt, når vinduet minimeres. Tryk på "Stop" i skærmens øverste venstre hjørne, når du er færdig. Tryk på "Gem", og vælg et sted, hvor filen skal gemmes, når du er færdig.

Trin 5

Sådan oprettes makroer i Windows XP

Konverter scriptet til en eksekverbar fil for at køre filen. Gå til "Start 'Alle programmer' AutoHotKey 'Konverter .ahk til .exe." Vælg din .ahk-kilde og kilde. Exe-filen. For at vælge en .exe-fil skal du skrive et navn i feltet Filnavn, vælge hvor du vil gemme filen og trykke på "Åbn". Tryk på "Konverter".

Opret et script fra bunden ved at højreklikke i den mappe, hvor du vil oprette makroscriptet og vælge "Nyt" Tekstdokument. " Gem det tomme dokument med et hvilket som helst navn efter eget valg med filtypen .ahk. Højreklik og vælg "Rediger script." Hvis du ikke er fortrolig med den syntaks, du skal bruge, kan du se "Tutorial" under AutoHotKey Help.