Indstil MTU-størrelse fra kommandolinjen i Mac OS X

MTU står for Maximum Transmission Unit, og en større MTU-størrelse øger generelt effektiviteten af ​​en netværksforbindelse, fordi hver pakke indeholder flere data, men nogle gange vil standard MTU-størrelser (ofte 1500) forårsage problemer med nogle netværk og behov for justering. Ændring af MTU-størrelsen har været en løsning på nogle faldende wi-fi-forbindelser i OS X, især når standardprotokollen for at slette de trådløse pref-filer ikke har arbejdet for at løse stædige problemer.

Hvis du er i en situation, hvor du skal ændre transmissionsenhedsstørrelsen, kan du gøre det nemt via kommandolinjen ved hjælp af det altid nyttige netværksprogram. Det er nok vigtigt at bemærke, at de fleste brugere aldrig behøver at justere denne indstilling, hvilket gør dette til et mere avanceret tip.

Hvis du vil se den aktuelle MTU-størrelse, skal du bruge følgende netværkstastflag:

networksetup -getMTU

Medmindre det er blevet ændret, er standard MTU-størrelse i OS X 1500 og vil blive rapporteret tilbage som sådan:

Active MTU: 1500 (Current Setting: 1500)

Hvis du vil ændre det og indstille en ny MTU-størrelse, skal du bruge -setMTU-flagmet, vælge grænsefladen og give en ny størrelse, som sådan:

networksetup -setMTU en0 1453

en0 i dette tilfælde er wi-fi-grænsefladen i en MacBook Air uden en ethernet-port, og 1453 er den MTU-indstilling, der er valgt til eksemplet, fordi det er det magiske nummer, der løste et vedvarende trådløst faldproblem med nogle Mac'er.

Du kan kontrollere, at ændringen fandt sted ved hjælp af -getMTU-flag igen for at bekræfte nummeret. For at ændringen rent faktisk skal træde i kraft, vil du sandsynligvis gerne cykle wi-fi-forbindelsen fra og på, som også kan gøres via netværksopsætning, men det er ikke altid nødvendigt.