Hvordan omdanner jeg en linkkode til en knap?

En af de mest grundlæggende funktioner på internetwebsteder er hyperlinks - de blå understregede ord eller sætninger, der kan klikkes på for at føre dig til en anden webside eller webside. Når du først har fået fat i at oprette hyperlinks på dit eget websted, vil du snart beslutte, at du vil krydre tingene lidt i designet. En nem måde at gøre dine websider mere tiltalende på er ved at oprette knaphyperlinks i stedet for ordhyperlinks. Der er to grundlæggende måder at opnå omdannelse af links til knapper på dit websted: Billeder og formularer.

Billede

At omdanne et grundlæggende hyperlink til en knap med billeder er et simpelt spørgsmål om at vælge eller oprette dit knapbillede i JPG- eller GIF-billedformat. Når du har det knapbillede, du gerne vil bruge, skal du uploade det til din websideserver. På det tidspunkt er alt, hvad du skal gøre, at oprette det aktuelle link på din side, og dette opnås på en meget lignende måde, som standard teksthyperlinks er. Den primære forskel er, at du vil indsætte dit knapbillede i stedet for den tekst, der normalt ville være hyperlinket, sådan:

Den af ​​den kode får dit knapbillede til at vises i stedet for ord i almindelig tekst, og når nogen klikker på den knap, reagerer det som et hyperlink og fører dem til den side, du har linket knappen til.

Form

En alternativ metode til at omdanne et webside-link til en knap er at oprette en simpel form. Denne metode til knapfremstilling er populær, fordi du kan få den klikbare knap til at have de ord, du vil have, og du behøver ikke bruge kompliceret billedredigeringssoftware til at opnå det.

Her er den grundlæggende formkode for at oprette en klikbar knap:

I første linje fortæller du webbrowseren, at denne knap er et link til en anden side på dit websted, der hedder "link-to-page.html"

Den anden linje giver en inputtype af "send" - det er det, der skaber selve knappen - og ordene, der skal sættes på den knap, findes i afsnittet "værdi". Endelig afslutter du formularen med en lukning tag.