HTML har en lav forhold mellem tekst-til-billede-område

Spamfiltreringssoftware er designet til at stoppe uønsket masse-reklamemail, kendt som "spam", i tilstopning af brugernes indbakker. Programmer såsom Spam Assassin og Postini har blandt andet etableret screeningsstandarder til identifikation og blokering af spam-e-mails. En funktion, der kan udløse spamfiltre, er et lavt forhold mellem tekst og billede i en e-mail-besked.

Spamfiltrering

For at stoppe bulk-e-mails og autosent-meddelelser, screener spamfiltre indgående e-mails for en række udløsere, herunder nøgleord som "gratis forsendelse" og "køb nu", sætninger i emnelinjer som "recepter for mindre" og visse typer af afsenderoplysninger, der kan identificere svindel, såsom dem, der stammer fra Nigeria. Spamfiltre undersøger også en e-mails HTML-kode for specifikke tags og for procentdelen af ​​elementer såsom tekst og billeder. E-mails tildeles en spam-score, og dem, der scorer højt på disse røde flag, forhindres i at vises i en brugers indbakke.

E-mails og billeder

Selvom tekst og billeder er funktioner i mange e-mails, vælger nogle brugere at begrænse typen og mængden af ​​de viste billeder. Billeder kan blokeres helt ved hjælp af billedblokerende kontroller i e-mail-præferencer eller kun blokeres for bestemte websteder. Brugere, der blokerer for billeder, ser kun en e-mail-tekst med ALT-tekst, der identificerer indholdet af ledsagende fotografier og anden grafik. Denne indstilling påvirker kun billeder, der er integreret i en e-mail; vedhæftede filer, såsom fotografier, blokeres ikke.

Tekst-til-billede-forhold

Når der screenes HTML for røde flag, undersøger spamfiltre forholdet mellem tekst og billede. Hvis en e-mail enten indeholder for mange billeder eller et stort enkelt billedområde i forhold til en lille mængde faktisk tekst, tilføjes point til spam-score, hvilket øger chancerne for, at meddelelsen bliver blokeret. E-mails, der primært består af en stor enkelt grafik med minimal ledsagende tekst, scorer især sandsynligt højt på spamfilteret, især hvis der findes andre søgeordsflag.

Undgå spamfiltre

E-mail-kampagner kan lave e-mails for at undgå spamfiltre ved at øge mængden af ​​tekst og reducere størrelsen og antallet af billeder i meddelelsen. For eksempel anbefaler Lawyercasting, en online juridisk ressource, at man stærkt begrænser brugen af ​​visuals i vigtige e-mails og e-mail-reklamekampagner. Selvom andre filtre muligvis gælder, er det mindre sandsynligt, at nyhedsbreveformater og andre typer tekstbaserede meddelelser markeres for et lavt forhold mellem tekst og billede.