Sådan løses "Kontobegrænsning nået: Enhed ikke længere kvalificeret til oprettelse af Apple ID / iCloud" Fejlmeddelelser

De fleste iPhone- og iPad-brugere bruger de samme Apple ID og iCloud-konti gentagne gange på samme enhed og på tværs af andre enheder, som de burde, da det er sådan, de er designet til at fungere. Ikke desto mindre kan du muligvis købe en iPhone, iPad eller iPod touch på det brugte marked og opdage, at nogen har lavet og brugt så mange forskellige Apple ID- eller iCloud-konti på enheden, at en fejlmeddelelse vises, når du går igennem enhedens opsætning, siger at enheden er "ikke længere berettiget" til at oprette en konto. De nøjagtige fejlmeddelelser er "Kontobegrænsning nået: Denne enhed er ikke længere berettiget til at oprette en gratis iCloud-konto" og "Denne enhed er ikke længere berettiget til at oprette et Apple-id".

Hvis du ser meddelelsen "Kontobegrænsning" eller "ikke længere kvalificeret", når du forsøger at konfigurere en iOS-enhed, eller når du forsøger at oprette en konto på en bestemt iPhone, iPad eller iPod touch, så er her hvad du kan gøre for at lav det.

Før noget andet skal du sørge for, at iOS-enheden ikke længere er forbundet med den tidligere ejer-konto. Den nemmeste måde at gøre det på er, at den oprindelige ejer deaktiverer Find My iPhone på enheden (i Indstillinger> iCloud) og logger derefter ud af iCloud på enheden. Hvis personen ikke er i stand til at gøre det, kan de fjerne iCloud og aktiveringslåset eksternt ved at bruge iCloud.com-webstedet. Når du har gjort det, skal du slette iCloud-kontoen fra iOS, så du kan fortsætte med at oprette og bruge en ny. Forudsat at der ikke er noget tilknyttet ID med enheden længere, kan du fortsætte.

Sådan kommer du rundt "Kontobegrænsning nået: Denne enhed er ikke længere berettiget til at oprette en Apple ID" Fejl og lave et nyt ID Anyway

Denne proces kan startes på en hvilken som helst enhed eller computer, med en hvilken som helst webbrowser. Du skal også bruge den originale iOS-enhed.

  1. Åbn en webbrowser på en anden enhed (eller Safari på den pågældende enhed) og gå til denne webside for at oprette et nyt Apple ID på apple.com.
  2. Gå igennem processen med at oprette en ny Apple ID og iCloud-konto som sædvanlig, du skal bruge en e-mail-konto, der ellers ikke er forbundet med en Apple-konto (hvis du har glemt dit Apple-id eller adgangskode, skal du nulstille den med disse instruktioner i stedet )
  3. Tilbage på iOS-enheden skal du gå til Indstillinger> iCloud> og indtaste det nyoprettede Apple ID for at logge ind på enheden

Det er det, du har oprettet et nyt Apple ID og kan logge ind på iCloud på enheden, der for øjeblikket sagde, at det ikke længere var berettiget til at gøre det.

Dette er en temmelig sjælden situation at støde på, men det ser ud til at dukker op mest almindeligt med ældre iPhone-modeller, der er blevet videresolgt eller afsendt mange gange, især i familier eller på det brugte enhedsmarked. Så husk ikke, hvis du ser fejlen "ikke kvalificeret", skal du bare lave et nyt Apple ID fra en anden enhed eller en anden computer ved hjælp af Apples websted, og log ind som normalt efterfølgende. Let!

Har du en anden løsning til at håndtere denne fejlmeddelelse? Lad os vide i kommentarerne.