Hvilke spil spillede børn i 1904?

Året 1904 var begyndelsen på en æra: Den industrielle revolution var i fuld gang, og livet ændrede sig hurtigt. Mange legetøj og spil, som børn bruger i dag, blev opfundet omkring denne tid. Selvom fattige børn helt ned til 9 år blev tvunget til at arbejde på fabrikker, havde middelklasse og velhavende børn fremstillet legetøj, lavet af træ eller metal og tidlige plasttyper. Unge børn i lavere klasse havde normalt hjemmelavet legetøj eller billige legetøj fra en markedsbod.

Brætspil

Hvilke spil spillede børn i 1904?

Mange familier i 1904 tilbragte deres aftener sammen med at spille spil. Slanger og stiger var allerede et populært brætspil; Monopol blev opfundet i 1903, og en version af spillet "Life" var netop blevet opfundet. Mange udendørs spil, såsom baseball, havde ledsagende brætspil til indendørs brug. Skak og brikker var populære blandt både unge og gamle spillere. Fattigere familier ville have haft færre ressourcer, men billige papirversioner af brætspil var tilgængelige fra vejboder. Puslespil blev ofte lavet af gamle kort fastgjort til pap.

Parlor Games

Hvilke spil spillede børn i 1904?

Kortspil og gættespil var populære i 1904. Børn spillede enkle spil som "Old Maid" og "Snap". En forløber for "20 spørgsmål" var "Hvad tænker jeg på" og tag, "Hide and Seek", charades og "Musical Chairs" var aktive spil til indendørs leg. Uden tv eller radio var børn dygtige til at fremstille deres egne parlour-spil og aktiviteter. Piger leger også med dukker - Kina til dem med penge, klude eller papirdukker til resten.

Udendørsspil

Spil i historien, 1900'ers børnespil, 1900'ers parlourspil, Edwardian street games

Gadespil som hopscotch og springning var hovedsageligt pigespil. Begge køn leger med træ- eller metalbøjler, som de fremdrev med kroge, men kun drenge kunne cykle. Gadespil af baseball og touchfodbold var også populære blandt drenge. Piger blev afskrækket fra et sådant groft og beskidt spil, og det forventedes, at de tilbragte meget af deres dag inde med deres mødre og lærte at lave mad og rengøre.

Rig og fattig

Hvilke spil spillede børn i 1904?

Opdelingen mellem rig og fattig var meget bredere ved begyndelsen af ​​det 20. århundrede end i dag, og mange fattige børn ville have haft lidt tid til leg. De forventedes at arbejde på gården eller på fabrikker. Børnene i den stigende middelklasse havde mest frihed til at spille gadespil. Overklassebørn legede inde og havde guvernanter og planlagte aktiviteter. Når det var tilladt, kunne de spille spil som kroket og cricket på deres egne godser, men havde lidt interaktion med børn uden for deres nærmeste familie eller sæt.