Sådan oprettes din egen private World of Warcraft-server

Det enormt populære rollespil med flere spillere World of Warcraft giver dig mulighed for at spille som en ond orc eller ædel menneskelig kriger i en uendelig kamp for dominans i en online fantasiverden. Selvom spillet er beregnet til at blive spillet med tusinder af andre spillere samtidigt, kan du spille det som et singleplayer-spil ved at oprette din egen private server på din computer.

Find et websted som f.eks. "AC Web", der tilbyder enkel serversoftware, der giver dig mulighed for at køre din egen private server. (Se ressourcer.)

Sådan oprettes din egen private World of Warcraft-server

Gå til siden med downloads på hjemmesiden, og download den nyeste version af softwaren. Hvis du bruger AC-websoftwaren, får den titlen "AC Web Ultimate Repack."

Følg installationsinstruktionerne til Repack-softwaren, når du har downloadet den, og naviger derefter til den mappe, hvor den blev installeret på din computer.

Dobbeltklik på kortudtrækningsprogrammet for at udtrække alle verdenskortene i spillet.

Naviger til mappen, hvor du har World of Warcraft-spillet installeret, og overfør derefter alle de udpakkede kort til den.

Åbn filen med navnet "realmslist.wtf" ved hjælp af Notesblok eller et lignende tekstprogram. Fjern alt i filen, og udskift det derefter med sætningen "set realmlist 127.0.0.1", som vil instruere spillet om at se til din egen computer, når du indlæser en server til at spille på. Gem filen.

Kør den eksekverbare fil med navnet "Kontrolpanel", der blev ekstraheret med kortene. Start World of Warcraft-spillet, og du kan derefter spille på din egen private server.

Advarsler

Selvom det at spille på din egen private hostede server forhindrer dig i at skulle betale et månedligt gebyr for at få adgang til spillet, vil du ikke være i stand til at interagere med andre spillere eller deltage i en orden.