Negative effekter af videospil på øjnene

Videospil er et tidsfordriv, som millioner af mennesker verden over nyder. Men hvad du måske ikke ved er, at afspilning af videospil kan forårsage en række negative effekter på dine øjne. Det er vigtigt at bemærke, at visse videospilgenrer (hovedsageligt actionspil) også har vist sig at øge din vision; derfor kan fuldstændig undgåelse af spil på grund af potentielle øjenforhold være ubegrundet.

Computersynssyndrom

Negative effekter af videospil på øjnene

Når folk spiller spil, blinker de utilsigtet så lidt som muligt. Dette fører til overdrevent tørre øjne, hovedpine, vanskeligheder med at fokusere og lysfølsomhed. Kun kortsigtede effekter af CVS kendes; forskning er imidlertid i gang, og der er ingen konsensus om langsigtede effekter. CVS kan undgås ved at tage en pause på 10 sekunder for hvert 10. minut af spillet.

Ardannelse i hornhinden

Negative effekter af videospil på øjnene

Meget sjældent kan enkeltpersoner bruge så meget tid på at spille spil uden at tage en pause, at der sker permanent skade på hornhinden. Dette bør ikke være et problem for spillere, der deltager i sunde gameplay-aktiviteter. Ifølge Nursing Online Education Database består en sund gameplay for dine øjne af at tage regelmæssige pauser, tildele en begrænset tid til gameplay, minimere blænding på skærmen, og hvis du allerede har dem, iført briller. Enkeltpersoner bør konsultere deres læger, inden de forsøger at engagere sig i nogen form for "maraton" -spil.

Hos børn

Øjenproblemer gaming, Ulemper ved gaming, Gaming negative effekter, Negativ impact gaming

Børn har mere følsomme øjne, og der skal tages ekstra forholdsregler for at forhindre overdreven øjenbelastning under spil. Ifølge Keith Holland, en specialist, der har undersøgt indvirkningen af ​​videospil og computere på børns øje, hævder, at børn har dårligere syn end nogensinde før, og overdreven øjenbesvær i forbindelse med videospil kan være en af ​​hovedårsagerne til denne øjenskade.