Sådan ændres standardsøgemaskinen på Windows XP

Søgemaskiner. Vi har alle vores favoritter. Nogle af os har præferencer, afhængigt af hvad vi leder efter eller efter vores særlige humør. Heldigvis giver Internettet os en række søgemaskiner at vælge imellem. Windows XP har dog altid standardsøgemaskinen indstillet til MSN-søgning. MSN Search er en god søgemaskine, men er ikke nødvendigvis den, vi ønsker at bruge dagligt. Der er en måde at ændre standardsøgemaskinen i Windows XP for at afspejle vores personlige søgemaskineindstillinger.

Foretag ændringer

Trin 1

Åbn Internet Explorer.

Trin 2

Tryk på "+ T" for at åbne værktøjsmenuen, og klik derefter på "Internetindstillinger." Det er normalt placeret nederst på listen.

Vinduet Internetindstillinger vises.

Trin 3

Klik på fanen "Generelt", hvis den ikke allerede er fremhævet. På den generelle fane findes forskellige indstillinger, du kan ændre i Internet Explorer. Det tredje valg i vinduet, cirka tre fjerdedele af vejen ned, er søgemuligheden. Klik på knappen "Indstillinger" for at ændre søgningsstandarderne.

Vinduet Ændring af standardindstillinger for søgning vises med nogle søgeudbydere på listen. Nogle computere har muligvis kun en søgemaskine, der er anført her, mens andre har flere valgmuligheder.

Trin 4

Hvis din foretrukne søgemaskine er angivet her, skal du klikke på den. Klik på "Indstil standard", og spring derefter til trin 8. Hvis din foretrukne udbyder ikke er på listen, skal du gå til trin 5.

Trin 5

Klik på "Find flere udbydere ..." nederst til venstre i vinduet.

Du føres online til den webside, der giver dig mulighed for at tilføje søgeudbydere til Internet Explorer.

Trin 6

Klik på den søgemaskine, du vælger. Et vindue vises for at bekræfte, at du vil føje søgeudbyderen til Internet Explorer. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Gør dette til min standardsøgemaskine."

Trin 7

Klik på knappen "Tilføj leverandør".

Trin 8

Klik på "OK" i vinduet standardændringssøgning for at lukke vinduet.

Klik på "OK" i vinduet Internetindstillinger for at lukke vinduet.