12 "Retina MacBook Air kommer næste år sammen med 12,9" iPad?

Wall Street Journal rapporterer, at en ny 12-tommer MacBook Air med "en højere opløsningsdisplay" vil komme ind i masseproduktion i slutningen af ​​året, hvilket tyder på en udgivelse engang i begyndelsen af ​​2015.

Desuden har Apple forsinket forsinket produktionsplaner for en større skærm 12, 9 "iPad indtil senere næste år, ifølge den samme Wall Street Journal-rapport. Denne forsinkelse skyldes tilsyneladende "overvældende efterspørgsel" for de større skærm iPhones, især iPhone 6 Plus.


I august rapporterede Bloomberg at Apple ville debutere en 12, 9 "iPad engang i" Early 2015 ". Den nye WSJ-rapport synes at tyde på, at en forventet frigivelsestidsramme for den såkaldte 'iPad Pro' er blevet skubbet lidt, selv om Apple altid kan ændre deres planer.

Med en anden skærmstørrelse vil en ny MacBook Air med en 12-tommers retina-skærm sandsynligvis ankomme i et nyt design, med nogle frynser rygter, der tyder på, at en sådan Mac vil blive tilbudt i samme trefarveindstillinger af sølv, guld og mørkegrå som nåde de metalliske iPhones. Det er i øjeblikket ukendt, om en sådan 12 "MacBook Air ville komplimentere de eksisterende 11" og 13 "modeller i lineupen, eller erstatte dem.

Apple har planlagt en begivenhed til den 16. oktober, hvor opdaterede iPads og nye Retina display iMacs forventes at debutere. OS X Yosemite, som for øjeblikket er udformet som Golden Master 2.0, formodes også at lancere offentligt på den dag. På grund af produktionen tidsplan skitseret af WSJ, forventes heller ikke 12, 9 "iPad eller 12" Retina MacBook Air at blive annonceret i næste uge, men Apple kan helt sikkert overraske alle.