Sådan sendes en tekstbesked fra e-mail til en Nextel

SMS-beskeder eller SMS-beskeder (short message service) er en hurtig og nem måde at kommunikere med mobiltelefonbrugere på. En besked kan leveres på få sekunder til en mobiltelefonabonnent. Mange mobiltelefonbrugere foretrækker at sende en tekstbesked, fordi den normalt ikke tager væk fra deres taletid. Selvom du ikke har adgang til en mobiltelefon, kan du sende en sms til en Nextel-abonnent.

Trin 1

Få adgang til din e-mail-konto. Hvis du bruger webbaseret e-mail, skal du få adgang til din e-mail-konto via din webbrowser. Hvis du bruger et e-mail-program som Outlook, skal du åbne programmet.

Trin 2

Skriv tekstbeskeden. Husk, at tekstbeskeder kun kan have en bestemt længde. I de fleste tilfælde kan beskederne kun bestå af 160 tegn eller mindre.

Trin 3

Adresser tekstbeskeden til Nextel-abonnenten, du sender en sms til. Den adresse, som din besked skal sendes til, er modtagerens nummer og derefter "@ messaging.nextel.com." For eksempel, hvis du sender en sms til 936-555-5555, ville adressen være [email protected].

Trin 4

Vælg indstillingen i dit e-mail-program for at sende beskeden.

Kontakt modtageren for at sikre, at beskeden blev modtaget. Beskeden skal modtages inden for den samme tid, som en sms fra en mobiltelefon ville. Hvis modtageren ikke modtog beskeden, skal du kontrollere den adresse, som du sendte beskeden til. Hvis det er forkert, skal du rette adressen og sende meddelelsen igen.