Sådan tilsluttes en trådløs mus og et tastatur

Elementer, du har brug for

  • Installations-cd

  • Skruetrækker

  • AA-batterier

Et trådløst tastatur- og musesæt giver dig mere bevægelsesfrihed uden at binde ledninger på dine to primære computerinputenheder. Fjernelse af de kablede forbindelser på dit tastatur og mus slipper af med rod på skrivebordet ved at reducere antallet af ledninger, der bruges til at forbinde dine inputenheder til din computer og giver dig mere fleksibilitet i, hvordan du konfigurerer dit arbejdsområde. Den indledende opsætning af dine trådløse perifere enheder tager et par minutter, men efter at du har installeret tastaturet og musen, kan de trådløse enheder bruges ligesom alle andre.

Indsæt installations-cd'en, der fulgte med dit trådløse tastatur og dit musesæt, i din computers cd-rom-drev. Brug cd'en til at installere driverne til de trådløse perifere enheder.

Sæt batterier i tastaturet og musen. Brug en skruetrækker til at fjerne eventuelle skruer, der holder dækslerne til batterirummet lukket.

Tilslut den trådløse signalmodtager til din computer. Modtagere til trådløst tastatur og mus sæt bruger normalt et USB-stik. Din computer registrerer automatisk modtageren.

Tænd for tastatur og mus, hvis enhederne har tænd / sluk-knapper. Tryk på “Sync”, “Connect” eller “Pair” knapperne på tastaturet og musen, afhængigt af din model. Hvis den er til stede, skal du også trykke på “Connect” -knappen på den trådløse signalmodtager. Dit trådløse tastatur og musesæt er nu tilsluttet.

Tips

Opbevar altid et ekstra sæt batterier klar til brug, hvis batterierne i dine enheder er slidte. Dette forhindrer dig i at miste dit tastatur eller din museforbindelse. I sjældne tilfælde kan andre enheder, der bruger et trådløst signal, såsom en mobiltelefon, forstyrre dit trådløse tastatur og mus. Hold andre elektroniske enheder væk fra dit tastatur og muses trådløse signalmodtager.