Sådan repareres Vista-opstart med kommandoprompten

Windows Vista er et operativsystem, der bruges på Windows-baserede computere. Når du tænder for din computer, gennemgår Vista-operativsystemet opstartsprocessen for at få vist den grafiske brugergrænseflade. Når computeren ikke starter korrekt, kan din første tanke være, hvilken værksted du skal tage den til. Du behøver ikke bruge penge på at reparere din computer. I stedet skal du løse problemerne med din Windows Vista-startlog fra kommandoprompten med blot et par tastetryk.

Trin 1

Indsæt installations-dvd'en til Windows Vista i dvd-drevet på din computer. Genstart computeren.

Trin 2

Tryk på en vilkårlig tast på tastaturet, når du bliver bedt om at gøre det.

Trin 3

Vælg det sprog, du taler, tidspunktet på dagen, den valuta, du bruger, og det tastatur, du bruger på computeren. Klik på knappen "Næste" nederst på skærmen.

Trin 4

Klik på "Reparer din computer".

Trin 5

Klik på operativsystemet "Windows Vista" i menuen, og klik derefter på knappen "Næste".

Trin 6

Klik på "Kommandoprompt" i menuen Systemgendannelsesindstillinger. Skriv "Bootrec.exe" i kommandoprompten, og tryk på "Enter" -tasten.

Trin 7

Tillad computeren at gennemgå reparationsprocessen og genstart. Hvis computeren ikke er løst, skal du genstarte processen og skrive "Bootrec.exe / fixboot" i kommandoprompten.

Indstil computeren, så den starter fra en Windows Vista DVD. Se producentens manual om, hvordan du starter computeren fra en DVD.