Sådan installeres en HP-scanner

HP-scannere er nyttige for dem, der har brug for at genskabe billeder eller tekst digitalt. Brugere kan placere et dokument eller et billede på scanneren, og scanneren scanner originalen og genskaber en digital version, der kan gemmes, sendes i en e-mail eller udskrives senere. Installation af en HP-scanner er enkel, men det kræver den korrekte software. HP-scannere leveres med en installationsdisk, som computerejere skal bruge.

Trin 1

Luk ethvert af de åbne programmer på computeren.

Trin 2

Find HP CD-ROM-disken, der fulgte med æsken med scanneren på købstidspunktet. Indsæt disken i din computers cd-rom-drev.

Trin 3

Følg instruktionerne, der vises på skærmen, hvis du bruger Windows. Hvis du bruger en Mac, skal du dobbeltklikke på diskikonet på skrivebordet og derefter følge instruktionerne på skærmen.

Instruktionerne kan variere lidt, afhængigt af hvilken scannermodel der installeres, og hvilket operativsystem din computer bruger. Generelt kræver instruktionerne, at du angiver, hvor du vil gemme de filer, der er knyttet til installationsdisken.

Trin 4

Sluk for computeren, hvis instruktionerne på skærmen beder dig om at gøre det.

Trin 5

Brug USB-kablet, der fulgte med scanneren, til at forbinde USB-porten på scanneren med en af ​​USB-porte på din computer.

Trin 6

Sæt scannerens strømkabel i en stikkontakt eller overspændingsbeskytter.

Tænd computeren igen, hvis du slukkede den tidligere. HP-scanneren er installeret.