Sådan downloades en DVD til en computer

Elementer, du har brug for

  • Klon DVD

  • DVD-Rom-drev

DVD'er er nogle af de mest købte produkter til hjemmeunderholdning, men i stedet for at spilde alle de penge og måske ved et uheld skrabe en disk, kan du nemt sikkerhedskopiere film ved hjælp af din hjemmecomputer. At eje en sikkerhedskopi af din film har mange fordele, og processen tager kun lidt plads på harddisken.

Download DVD-kopieringssoftwaren "Clone DVD", som gør det let at kopiere DVD og endda giver dig mulighed for at tilpasse data og valg med hver DVD-disk. Dataene kan derefter gemmes på din computer eller brændes i en anden kopi for nem adgang (se Ressourcer nedenfor).

Installer programmet, og placer en genvej på dit skrivebord. Dobbeltklik på ikonet "Clone DVD" for at indlæse programmet. Programmets hovedmenu indlæses og viser dig alle de muligheder, du har brug for for at klone disken.

Indsæt en DVD-disk i din computers drev. Giv computeren 30 sekunder til at indlæse og analysere disken. Alt indholdet skal automatisk vises i menuen "Clone DVD". Hvis det ikke gør det, skal du vælge DVD-drevet i rullemenuen "Kilde".

Vælg din "Target" -mappe. Dette er den mappe, som DVD'en gemmes i. Vælg en mappe, hvor du nemt kan få adgang til oplysningerne senere. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at oprette en ny mappe på skrivebordet med titlen "DVD'er" og vælge denne mappe.

Udfyld afsnittet "Disketiket" for at title den dvd, du kopierer. Indtast DVD'ens titel, så det er let at holde styr på.

Marker et af de fire felter, der viser "Hovedfilm", "Hele disken", "Tilpas" eller "Opdel disk." "Hovedfilmen" fjerner alle ekstraudstyr, "Hele disken" kopierer hele filmene og eventuelle specielle funktioner, "Tilpas" giver dig mulighed for at indstille en blanding af "Hovedfilm" og "Hele disken" og "Split disk" skaber to dvd'er for at opretholde den høje kvalitet, der findes i dobbeltlagede dvd'er.

Sørg for, at alle indstillinger er korrekte, og tryk på den store røde knap i bunden af ​​programmet. Denne knap starter kloningsprocessen, og en målerbjælke viser fremdriftshastigheden. Hvis du minimerer programmet, skrives procentdelen i vinduets værktøjslinje.