Hvordan downloader jeg en DVD til min bærbare computer?

Elementer, du har brug for

  • Ikke-copyright-beskyttet DVD

  • CD-ROM-drev

Det er relativt let at downloade dvd'er til en bærbar computer, og du behøver ikke have særlig dvd-software for at gøre det. Filer kan kopieres og downloades direkte fra DVD'ens direkte filmappeplacering, når DVD'en er indsat i computeren. Selvom den fulde downloadproces varierer afhængigt af størrelsen på DVD-filerne, er den aktuelle procedure ikke kompliceret.

Indsæt DVD'en i computerens cd-rom-drevrum.

Klik på knappen "Start". Klik på fanen "Computer" eller "Denne computer" (afhængigt af dit operativsystem) for at få adgang til Windows Stifinder.

Højreklik på fanen "DVD-drev (D :)" under afsnittet "Enheder med flytbar lagerplads" på Windows Stifinder.

Vælg indstillingen "Udforsk" i den sammenklappelige menu, der vises. Et nyt vindue åbnes og viser alt DVD's indhold og filer.

Træk musen over alle filerne i det nye vindue for at fremhæve hver af DVD'ens indholdsfiler. Højreklik på de fremhævede filer, og vælg handlingen "Kopier".

Åbn filmappens placering, hvor du vil downloade filerne til din computer.

Højreklik inde i mappen og vælg "Sæt ind" for at downloade DVD-filerne til din bærbare computers harddisk. Når den forløbne estimat for downloadtid forsvinder, er dette din indikation på, at downloadprocessen er afsluttet.

Tips

Hvis du ikke kan downloade DVD'en med disse trin, skal du muligvis indarbejde en DVD-rippesoftware (se Ressourcer).

Advarsler

Download af DVD'en til din computer kan være ret let, men afspilning kan være problematisk, afhængigt af hvilken type medieafspiller du har. I de fleste tilfælde skal DVD-filerne konverteres for vellykket afspilning på computeren. (Se Ressourcer for en liste over omformere.)

Hvis DVD'en har copyright-beskyttet indhold, kan du muligvis ikke downloade filerne til din computers harddisk.